jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eveet bizim okulun yine geleneksel kültür ve sanat festivali gelmiş çatmış bulunuyor. bu sene 18.si yapılcak festivalin tüm etkinlikleri ücretsizdir ben size kısaca programı ileteyim 8 haziran pazar 11.00 citizen kane film gösterimi 13.30 can dündar ile gazetecilik üstüne 17.00 tiyatro:faili meçhul 21.00 açık hava sineması: istanbul kanatlarımın altında 9 haziran pazartesi 11.00 no man's land film gösterimi 13.00 korhan abay ve nilgün belgün ile tiyatro ve tv üzerine 19.00 konser:gripin 21.00 konser:duman 10 haziran salı 11.00 almost famous film gösterimi 13.00 mustafa altıoklar ile sinema 17.00 tiyatro: sevil berberi 21.00 konser: erkan uğur&i. hakkı demircioğlu 11 haziran çarşamba 11.00 amores perros film gösterimi 13.30 m.ali birand ile avrupa birliği söyleşisi 21.00 konser: yeni türlü 12 haziran perşembe (favori günüm ) 11.00 ringu film gösterimi 13.00 okan bayülgen ile sinema 15.00 orhun ene ve murat kosova - basketbol 16.30 tiyatro: otobüs 21.00 konser: moğollar ayrıca hergün halk oyunları, futbol ve basketbol turnuvaları ve çeşitli kısa film gösterimleri olacaktır hepiniz davetlisiniz arkadaşlar ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: jankis, 06 June 2003 17:44 tarihinde demiş ki: 21.00 konser: yeni türlü yeni türlü ne :-P gsl girdi yaz tatiline diye biliyodum..? konser yönünden kısırmış ama söyleşiler güzel. edit: gripin ve duman'ı görmemişim kararımı değiştirdim konser yönünden de iyi bi okul festivali için. [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 06 June 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yeni türkü oLm... O kadar yazI yazsan sende karI$tIrIrdIn...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 boyle lıseye can kurban[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 türlünün yeni çeşidi güzel tadı var hatta üzerine birazda sarımsak koyarsan ayramla iyi gidiyo :) * saçmaladığının farkındadır * [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 puhauhauha yeni türlü yazmışım 30 dakika da geçti değiştiremiyom iyi mi :D yeni türkü işte annadın ne karıştırıyon :P yaz tatiline girdi okul evet ve zaten festival her sene okul kapandıktan 2 hafta sora bu tarihlerde olurdu konser açısından da kısır olduğunu zannetmiyorum mesela bi kalfest le karşılaştırırsak 1-2 grup fazla getirdik ve gayet kaliteli .. geçen sene dumanla bulutsuzluk gelmişti şimdi biri çıktı moğollar+yeni türkü baya iyi bence tabi benim zevkimi sorarsan evet kısır bi mor ve ötesi lazımdı :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kalfest'te athena,kung fu ve keyser soze olucaktı üçü de iptal oldu sanırım.(athena'ya gitmezdim ama diğerleri denenebilirdi.)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 18:24 tarihinde demiş ki: türlünün yeni çeşidi güzel tadı var hatta üzerine birazda sarımsak koyarsan ayramla iyi gidiyo :) * saçmaladığının farkındadır * [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) ayram da güzel bişi tabe.. Hele bide domatesi doğrıycan içine.. of![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hade rakkad sıçalım içine bu konunuda :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 geçen sene 7 saate yakın butun star wars ları gostermislerdi yafs :) hatta resim sergisinde görevliydim sergi çökmüştü.[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheh neydi o sergi olayı sayko[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 18:31 tarihinde demiş ki: hade rakkad sıçalım içine bu konunuda :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) yavaş..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya deli bi kerede insan gibi yanıt versen olmıyacak heralde farkettiysen şakasına diyom ve rakkadında bunu ciddiye alacağını zannetmiyom yavaş deyince bi bok mu oluyo ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 uyarmış doru yapmış küfür ağır kaçmış[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 iyide şakasına yaptığımı herkes de görebilir ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yukarı ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bi daa yukarı bugün çünkü olaylar başlıyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 anlatsana nasıldı dumanla gripin konserleri var bu akşam gitmeyi düşünüodum da duman'dan sıkıldığımı farkettim..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bekleriz.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Silthanas, 09 June 2003 20:27 tarihinde demiş ki: adamlara herkes sponsor oluyor tabi.. biz gecen sene i$kence cekmi$tik.. deli gibi konser yapiyorlar, kar bile ediyolardir bunlar =P lise 3 olmasam gelirdim, gecen sene bulutsuzluk ozlemine gelmi$tim zira...(la fiz gecen sene miraylar kasiyodu bu i$leri, bizim okulda da biz, manyak muhabbetler oluyodu)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- şimdi bişiy derdim de neyse :D abi hiç dediğin gibi değil durum .. resmen bi taraflarımız ağladı sponsor bulana kadar bu sene fest işiyle bizim dönem ilgilendik toplam maliyet 43 milyar herşeyin gideri geçen haftaya kadar belli değildi yapılıp yapılmayacağı neyse .. ben konserlere gelim bilmiyorum burdan giden var mı baya baya güzel geçti duman konseri aslında ben pek havasında değildim ilk bikaç şarkıyı dinnedik sora pek takılmadık. fakat bizim okulda olan son 6 senedeki festivallerde en fazla seyirci bugün gelmiş .. izdiham vardı kapıları kapadık millet isyan etti falan ehah gripin konseri sırasında da biz basket oynuyoduk fena deildi herifler placebo falan çaldılar bol bol duman da baydı artık 3 duman konseri bizi bozarmış :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya ne biliim bizim festler bayık geçiyor her sene daha da kötü oluyor gibime geldi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Prawler, 10 June 2003 01:45 tarihinde demiş ki: ya ne biliim bizim festler bayık geçiyor her sene daha da kötü oluyor gibime geldi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] bişi sorucam bugün sizin okulun önünden geçerken çizgi karakterler flm var sizin okuldan çıkan bir projem midir nedir acelem vardı okuldan sonra inceleyemedim yarın bir incelemeye koyulacağım:)[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 witchy gs den mi bahsediosun kaldan mı ?! çünkü praw kal da .. fakat çizgi karakterler benim okulun önünde vardı =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: jankis, 10 June 2003 01:58 tarihinde demiş ki: witchy gs den mi bahsediosun kaldan mı ?! çünkü praw kal da .. fakat çizgi karakterler benim okulun önünde vardı =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) gs den:)[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 heh taam :) biz de gün boyunca istiklalde olduğumuz için o heykellerin ne olduğu hakkında kafa yorduk durduk (hatta abartıp gece konser dönüşü penguenlerden birini eve götürmeye kalktık da iki tane takım elbiseli abim tip tip bakınca vazgeçtik :D) neyse biraz önce tv de gördüm hürriyetin çizgi roman karakterleri sergileniyo diyodu haberlerde .. amacı ne bilmiyorum ehea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar