Loex Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 tam olarak ne takabiliceğimi linklermisiniz ya oyun sc 2 çalıştırsa yeter. bi fikrim olsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 içten içe sulanıyordum 15'' diye :D SSD takıcaksın. Samsung evo 750 veya parana göre evo 850 serisinden minimum 250 gb bir de ramini 16 gb yaptığında paşalar gibi kullanırsın http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html vatandan almanı tavsiye etmem n11 den daha uyguna bulursun. hatta cdrom sürücün yerine de ssd takıp raid olayına girişirsen tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ram hangisini almak lazım ?link plz vatandan MacBook Pro (15-inch, Mid 2012) Number of memory slots 2 Base memory 4 GB Maximum memory 8 GB Memory card specifications - Double Data Rate Small Outline Dual Inline Memory Module (DDR3) format - 30mm (1.18 inch) - 2 GB or 4 GB - 204-pin - PC3-12800 DDR3 1600 MHz type RAM Additional notes For best performance, fill both memory slots, installing an equal memory module in each slot. galiba 2 tane 8gb takılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 neden takilmasin abi takilir sen aldiktan sonra zaten demis iki slotu da doldur ve aynı gucte ram tak diye 2 tane 8gb al tak bi de ssd caktin mi belki sarj suresi bi miktar kısalacak ama cihaz ucacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 knk ram slotun kac mhz ise onu tak bende 1067 idi 1067 ram bulcam diye bi taraflarım çıktıydı 8gb yaptıydım Ötekilerini okumuyor ve bi tane 1067 bi tane 1300 takıyordum çok leş oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Loex said: ram hangisini almak lazım ?link plz vatandan MacBook Pro (15-inch, Mid 2012) Number of memory slots 2 Base memory 4 GB Maximum memory 8 GB Memory card specifications - Double Data Rate Small Outline Dual Inline Memory Module (DDR3) format - 30mm (1.18 inch) - 2 GB or 4 GB - 204-pin - PC3-12800 DDR3 1600 MHz type RAM Additional notes For best performance, fill both memory slots, installing an equal memory module in each slot. galiba 2 tane 8gb takılmıyo apple max 8 diyor ama sen iki tane 8 takabilirsin. yeter ki ikisi de 8 olsun ve 1600'lük olsun. misal şu kingston Yalnız 16gb ram çok fazla gelecektir. kaynak sarfiyatı (: Hele SSD de olursa, sleep image'ı SSD'ye yazdırırsın, ram'in yapacağı hiçbir iş kalmaz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 peki bu ssd yi değiştince işletim sistemini nası yüklüycem ya of çok noobum bide bu ramler olmazmı http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-pro-ddr3-1600mhz-cl9-siyah-sogutuculu-ram.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aga ne destekliyorsa cihaz o mhz lerde ramler takarsan hic sikinti olmaz os yi de ssd ye kurarsan acilis suresi max 10sn olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 zaten bi harddisklik yer var video izledim adam takıyo ssd yi açıyo bilgisayarı çatırt diye mac os geliyo önceden mi yüklemiz naapmış onuda söylemiyo onun bunun evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ahahahahah cok icten sovmussun hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Ben de bir tane mac aldım, 4gb ram yeter diye düşünüyordum ama ssd elzem deniliyor. SSD alırken bi de tek slot 8gb ram almalı mıyım? Ya da hiç tatava yapma 16 bas geç mi diyorsunuz. (bana 4gb'ın yeteceğini düşünüyorum yine de.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 VM ile windows kullanmayacaksan 4gb yeter aga windows gibi dusunme zati daha dengeli kullaniyor yani macos ulan madem 16gb ram var hepsine abanayim demiyor ornegin su an bu postu attigim makinede 8gb ram var 5 tane krom tabi bi excel tablosu bi de aimp acik 1/3 unu kullaniyor ram in iki autocad dosyasi acsam ne olur kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Loex said: zaten bi harddisklik yer var video izledim adam takıyo ssd yi açıyo bilgisayarı çatırt diye mac os geliyo önceden mi yüklemiz naapmış onuda söylemiyo onun bunun evladı eğer regular yöntemlerle gideyim diyorsan, şuradaki adımlarla bootable usb oluşturuyorsun, ssd'yi taktıktan sonra usb'yi de tak, option tuşuna basılı olarak çalıştır makinayı, ssd'ye kurulumun başlar. tabi bunun için önceki dosyalarının yedeklerini falan alacan. eğer sofistike bir yöntem arıyorsan, ki mid 2012 bu iş için uyumlu mu bilmiyorum, time machine komple sistem yedeğini clouda atıyor, ssd'yi takıp makinayı çalıştırdığında, nasıl oluyorsa artık, gidip oradan kopyayı indiriyor. denemedim, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ssd yi takmadan önce sata III - usb adaptör ile sistemi kopyalaman gerekiyor. işlem için buradan faydalanabilirsin. https://ufukuzun.wordpress.com/2013/09/01/klonlayarak-tasinin-how-to-move-mac-os-x-from-hdd-to-ssd/ Benim mid 2012 macbook promda çift ssd ve 16 gb ram var. Çift ssd şu anda 5400-7200 rpm harddisk + cdrom un yediği bataryadan daha iyi güç kullanıyor. Kullanım sürem arttı diyebilirim (58 cycle) Dipnot : Kesinlikle 1333 mhz ram takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 teşekkürler satamazsam bi süre daha takıcam ram ve ssd <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 çılgın pakediyle satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Çılgın pakediyle teslim alınmıştır😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 gigabayt yuzdemi isterim fiyatı asagi cekmeye yardim et dedin ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar