uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 saat 04:30'da nba tv canlı olarak veriyor, zevkli bi mücadele olacaktır.[signature][hline]none.
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lakers alacaktır kesin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ikilemdeyim izlesemmi, izlemesemmi diye.[signature][hline]jan d.
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 izleme bosver.. Lakers alır zati ama zevkli macta olabilir :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 mac bitmi$tir herhalde.. $imdi alt kata inip tv'ye gitmiyim bo$una.. :) aslinda izlemek lazimdi, lakers guzel bir show maci yapardi diye dusunuyorum (ki yapmistir da) [signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 31 Ocak 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Su an mac Nba Tv de gosterılıyor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ee sonuc nedir arkadaslar?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 101-90 aldı lakers beklenildiği üzre[signature][hline]kender on the roof
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ama bobcats ın almasını isterim ama neyse ama takım olarak ben bobcats i daha iii buuluorum siz...[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bobcats'i çok seviyorum. Spurs taraftarı olamama rahmen bobcats'e değişik bi ilgim var. Okafor'unda hastasıyım..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Dmx, 31 Ocak 2005 07:11 tarihinde demiş ki: mac bitmi$tir herhalde.. $imdi alt kata inip tv'ye gitmiyim bo$una.. :) aslinda izlemek lazimdi, lakers guzel bir show maci yapardi diye dusunuyorum (ki yapmistir da) Lakers nereye show yapıyor?biraz daha gayret etseydik biz alırdık maçı.. bizi küçümsemeyin lütfen..Lakersda öle ağım şahım bi takım değil.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lakers direk geçen seneki Orlandoya döndü..Kobe atasa ii,geri kaln takım dublör gibi.[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence kobenin lakers a oyle mukkemmel bir katkisi yok yani kobe sakatlaninca atkins atiyo o sakatlaninca baskasi atiyo lakres kazanio sonucta kobe sakatlaninca takim bitmiyo yani[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar