Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oss ve karamsarlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayısaL taktik işi değiL , zeka ve iLgi işidir.
içinden matematik aşkı geçmiyorsa zaten beyinden hiç geçmez.
bence zorLama kendini fazLa , paşa paşa sözeLci oL...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ewet itü isletme mühendisligi en son benim bildigim 362 idi.
bakin
ben daha öss ye gireli bir yil bile olmadi.azicik dediklerime kulak verin.
Xharloan da dinlemio beni.
hicbirsey icin gec degil.dersaneye gidiomusunuz?o zaman derslere düzenli girin.dersi derste ögrenin.sonra ewe gidince o konuyla ilgili bulabildiginiz ne kdr test varsa cozun.yapamadiklariniz cikarsa mutlaka sorun.etude kalin.zaten bu hizla giderseniz mayis basinda konular biter.sonra sürekli deneme.önce günde 1.sonra iki.cikabilirseniz üc,ben cikamamistim.ama bu arada yapamadiklarinizi mutlaka ve mutlaka sorun.asla kenara koymayin,ihmal etmeyin.cünkü össde benim ba$ima geldi öle 2 soru.
haziranin 3-4 ü gibi de gecmis yillarin öss lerine baslarsiniz.zaten onlar bi haftada biter.
3 saatlik bir dikkat sonucundaysa süper bi yaz tatili..ardindan üniversite,ba$ka bir $ehir,ayaklarinin üzerinde durabilme ve kendi kararlarini verebilme $ansi..özgürlük.

ya da dikkatsizlik ve "bu kdr sürede zaten yapamam" mantigiyla ders calisma ve aile baskisiyla dolu bir yaz tatili(!)

tercih sizin.[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Mesaj tarihi:
Ya abi o çikan orjinal sorular zor değil adi üstünde orjinal:) 1 2 tane de olsun yani yoksa herkes full yapar dimi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Tabi canim yaşamadan bilinmez orasina 1şi demiom lgs de 3 kere tuvalete gitmiştim:) Ama bu sefer stres olmam herhalde çünkü benim için ölüm kalim meselesi değil iyi puan yapamazsan hiç üzülmeden giderim sabanciya :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 28 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
öss de zor soru çikmiyor azcik bilgi dikkat ve mantik istiyor bu kadar...

Bunu ÖSSye girip çıktıktan sora görürüz =) Her sene gayet de ozgun ve kasıs sorular soruyolar dersanede daha once hic gormedigin tipten, ama bunlar en fazla 10 tane oluyo koca sınavda. Eheh gecen sene össye girince matematikteki o soruları gorunce yuzum nası bi ifade aldı acaba =)

ÖSS için çalışmak lazım başka bişi degil, en rahat nası çalışıyosanız öyle. Canınız sıkılıyosa arada bi dısarı cıkın, illa tv yi bilgisayarı kapamayın en önemlisi rahat olun öss + stres iyi gitmiyo.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Ya kasmayın demedim ki kasmadan olmuyo tabii ama rahat kasın, yani derslerimi yapacam diye strese girerseniz sınavda cuvallarsınız uyarmadı demeyin. Cok kisi gordum oyle strese girip de sınavda batıran. Ha ama onun dısında kasın gunde kac saat ders calısabilirseniz sonuna kadar zorlayın canınızı disinize takın ama sinirleriniz geriliyosa ara vermeyi de bilim, ve unutmayın kimse sizi zorlamıyo aslında herseyi kendiniz tekrar kendiniz icin yapıyosunuz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
LilianGee, 30 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki:... ben aslında msü mimarlık istiyorum.. =)

Vala şimdiden uyarayım, MSÜ mimarlık öğrencileri genelde 7 senede mezun olurlar, 6 senede mezun olanlar şanslı, 5 senede mezun olanlar süper zeka oluyorlar eheh..

Söylemediğim kalmadı hala vazgeçiremedim =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
  • Yeni Oluştur...