Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire Bloodlines sorunu


eradicator

Öne çıkan mesajlar

Oyunun unofficial patch'ini yuklemen lazim, ileride bir defa daha buna benzer bir crash durumu oluyor, senin problemin icin 1.0 patch'ini yuklemen lazim, sonraki problem icin de 1.1 patch'ini.
Istersen ilk olarak 1.0'ı yukle,ileride de oyun crash ederse 1.1'i yuklersin.
http://www.planetvampire.com/bloodlines/files/patches/
Bu iki patch'de problemi cozuyor.
:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patch i yüklemeden de konsol komutlarıyla geçebiliyorsun orayı. Önce oyuna girmeden önce konsolu aç, bunun için masaüstündeki icona sağ tıkla, kısayol özelliklerinden vampire.exe nin gösterildiği yere tırnaklardan sınra -console ekle. Yani oyunun default klasörünü değiştirmeden yüklediysen şöyle bişey olucak : "C:Program FilesActivisionVampire - Bloodlinesvampire.exe" -console
Oyuna girdiğinde é tuşuna basarak konsolu açabilirsin. Bach görevinde bota binmek yerine suya atla ve botun yanına yüz. Tam dibine geldiğinde konsola şu komutları yaz :
SaveJohansen() [bunu eğer profesörü kurtardıysan yaz]
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

Konsolu açtığında oyun pauselandığı için yazarken bi zaman sınırlaması yok.

Oyun gereksinimleride 3.3gb boş yer, 512 mb ram, 64mb ekran kartı ve 1.2 ghz ve üstü işlemci. Oyun hl2nin source motorunu kullanıyor ama yaygın görüş source un iyi optimize edilemediği, hl2 ye göre aynı makinada daha fazla takılmalar oluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 11 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wraog, 11 Aralık 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
Bu oyun nasıl bir sistem gerektiriyor?


valla iyi ekran kartı işlemci ram istiyor... HL2 motoru çok ağır grafikler... ama acaip bagımlılık yaptı yani... Çok da zevkli bence.. gerçi discipline lerin böle whitewolf dakinedn farklı olması ne kadar sinir etsede insanı gayet normal öle yapmaları yoksa uyarlayamazlar cogunu oyuna... belki ilerde daha çok clan gelir... Bir çok anti-sabbat klanı var falan oyunda Lasombra falan görmedim belki görürüm ilerde.... birde oyunda daha bulaşamadıgım bi sürü quest var böle delirmemek elde degil. Neyse zamanla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çok sürükleyici, zaten son iki gece başında sabahladım. Vampir atmosferini çok iyi yansıtmışlar kaptırıp gidiyorsunuz bi yerden sonra. Lasombra yok oyunda benim bildiğim, zaten tzmiscelerden başka bi iki antitribu sabbat var. Sabbat clanlarına fazla yer vermemiş.

Oyunu halflife la karşılaştırmak pek doğru değil, hl bi aksyon oyunu bloodlines bi rpg oyunu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
yav 768 mb ram 256 mb ati rodeon 9550 ekran karı var hala kasıyor bu kafayı yiyecem neden yav[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...