xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bu hasan beyciler direk imaj zaten 3-4 lira imaja para veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 onlar yakında o bölgede ziraat turizmi gibi bir olaya başlayacaklar. o bölgeye gidiyorsun evde kalıyorsun ata binip çiftliklerden balını etini yumurtanı bahçelerden sebzeni topluyorsun pişirtiyorsun falan gibi şeyler olacak. Dediğim gibi sera konusunda türkiyenin en büyüğü bu adamlar zaten para basıyorlar bu markayıda öyle online satış isteği olunca yaptılar tuttu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben denemelik uc bes bisey siparis edeyim. Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ha yani ver ver ver diyene kusku site..olur ya ..yazin da genclik kampi filan yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 evet abi koy kadar sera yapmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Babam meraklı bu işlere bizim çiftlikte tavuk bıldırcın güvercin falan yetiştiriyo ama hobi olarak hani şöyle saldığında bahçede güzel gözükcek şeyler.Kuluçka makinası diye bişi var ondan al sonra döllü yumurta koyuyosun içine işte 20-25 gün sonra yumurtadan normal civcivler çıkıyo onu araştır bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 keske daha fazla insan alabilse, ters bakiyorsun bu paranin %80 ini avrupa veriyor ve biz duzgun yapamiyoruz diye yazik oluyor paraya pascalnouman said: o ipard in ben....buyuksehir yasasi cikacak diye mucavir disinda kalan ne kadar amca dayı varsa elinde projelerle koridorda geziniyolardi butun bina koca bir sigir ciftligi gibi kokuyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi ben alinmasina karsi degilim ki yapabilen alsin tabi mis gibi o zamanki dusunce belediyede bizim projelere kimse bakmaz onaylanmasi uzun surer diyip - ki burda haksizlar diyemicem - ipini koparan insanin cuvallarla proje getirip bunlari aynı gun inceleyip onaylamami istemesi ustune bir de o ara kurumdaki tek ins muh idim bir de boyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 simdi aklima geldi expo 2016 yi da iptal ederler mi simdi.. ?? hos 17 gun kalmis iptal etmezler de ..bilemedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Yok ya edilir mi hic patir patir yapildi resmen. Zaten bizim dernege gelen raporda hakikaten 600 bini gecik net misafir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 dana22 said: evet abi koy kadar sera yapmislar.. orda 4 tane farklı sera firması var. hepside müşterimdi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 600 000 misafir..1 bombaya bakar..tesaduf ya ..antalyada da deli gibi nitratli gubre cuvali vardir..hani o g7 bilmem ne de super sorun yoktu da 600 000 kisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Neyse telef etme benim hayvancilik konumu. Bunu biz asagida ki yerlerde tartisalim :) Bana ayam ver. Ayaginida ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ben bu ceyamifarms la gorustum. Bir cok kez turkiyeye gonderi yapmislar sorunsuz. Bu hafta bakalim amcamdanda okey cikarsa iki duzine alacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar