Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvancilikla ilgilenen pati var mi ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

onlar yakında o bölgede ziraat turizmi gibi bir olaya başlayacaklar. o bölgeye gidiyorsun evde kalıyorsun ata binip çiftliklerden balını etini yumurtanı bahçelerden sebzeni topluyorsun pişirtiyorsun falan gibi şeyler olacak. Dediğim gibi sera konusunda türkiyenin en büyüğü bu adamlar zaten para basıyorlar bu markayıda öyle online satış isteği olunca yaptılar tuttu da.
Sosyal ağlarda paylaş

Babam meraklı bu işlere bizim çiftlikte tavuk bıldırcın güvercin falan yetiştiriyo ama hobi olarak hani şöyle saldığında bahçede güzel gözükcek şeyler.Kuluçka makinası diye bişi var ondan al sonra döllü yumurta koyuyosun içine işte 20-25 gün sonra yumurtadan normal civcivler çıkıyo onu araştır bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

keske daha fazla insan alabilse, ters bakiyorsun

bu paranin %80 ini avrupa veriyor ve biz duzgun yapamiyoruz diye yazik oluyor paraya

pascalnouman said:

o ipard in ben....buyuksehir yasasi cikacak diye mucavir disinda kalan ne kadar amca dayı varsa elinde projelerle koridorda geziniyolardi butun bina koca bir sigir ciftligi gibi kokuyordu :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben alinmasina karsi degilim ki yapabilen alsin tabi mis gibi
o zamanki dusunce belediyede bizim projelere kimse bakmaz onaylanmasi uzun surer diyip - ki burda haksizlar diyemicem - ipini koparan insanin cuvallarla proje getirip bunlari aynı gun inceleyip onaylamami istemesi ustune bir de o ara kurumdaki tek ins muh idim bir de boyle dusun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...