felixxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Elimde 1972'den kalma siyah-beyaz bir fotoğraf var. Scanledim, eskimelerini hasarlarını düzelttim ama fotoğrafı yayınlasam mı yayınlamasam mı önce bi jüriden geçmesi gerektiğini düşündüm, Fotoğrafta babamların Tıp fakültesinde okurken bir kadavra üzerinde çalışmaları gözüküyor. Görenin içi kalkabilir-bulanabilir, ama görmeye değer birşey bence, adamın kas grupları filan gözüyo. Bu fotoğrafı albüm paticik'e göndersemmi?Göndermesemmi? Saygılarımla,[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 baska bir yere upload edebilir ve bir uyarı koyarak topic acabilirsin, ama gorsel sanatlara girer mi bilemem?[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 edit// dory aynı öneriyi yapmış. [signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 28 Ocak 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şimdi upload ettiğim başka yerde de sorumuluk almak istemiorum, e mailini verenlere postlarım... e maille yollarsam gerçek kalitesinde görürsünüs hemide :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya bak sen link ver isteyen bakar isteyen bakmaz[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://www.imageshack.us/ var upload için. +18 spoiler olarak koyabilirsin istersen. ya da topic başlığına +18 filan. ama son sözü yetkili kişileri söyler tabi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben 2 arada 1 deredeyim. Bu topic'i açmam bile gereksizdi belki[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence link koy isteyen tıklasın :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kesinlikle koy.. londrada bunun için müze bile var.... dert olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 en doğrusunu söylemiş arkadaşlar. sen onu bi koy, olmazsa ben silerim sıkma canını.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ya bak şimda merak ettim haa. Sen bi link koysana isteyenler bakar...[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 albüme diil de photobucket a upload et ama..[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fotoğrafı internette yayınladım, isteyen bakabilir. Uygun bulmaz iseniz kaldırabilirsiniz. http://img191.exs.cx/img191/3194/cadaver4bb.jpg Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fena değilmiş resim, öle korkuç bişey değil ama renkli birazda kanlı manlı olsa biraz mide kaldırırdı uodaki spectra adlı npclere benzettim ben birde görsel sanattan çok konu dışı daha uygun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saol, konu dışına koymadım çünkü çok piyasa olsun istemedim. Yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Onu biras sürer ama renklendirebilirim sanırım...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hiç de korkulabilecek bisi diilmis yani midesi de bulanmaz kimsenein...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi de bisi dicem hangisi baban...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: felixxx, 29 Ocak 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Yorumlarınızı bekliyorum neyi yorumlayacaz? adamların yüzleri gözükmüyor...eğer bir ders se gayet normal genç doktorlar öğrenmeli...ama sadistlik olsun diye kesmişlerse adamı onu bilemem... öte yandan pek de görsel sanat olabileceğini düşünmüyorum..[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben buna görsel sanat mı dedim? Burda yayınlamayı uygun buldum yanlızca[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 suratları neden sansürledinki.remsi görünce sanki adamlar sadistçe adamı kesmişte,sende teşhir etmek istememişsin gibi bi izlenim veriyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Korku filmlerinde bile bundan kat kat iyisini görüyoruz be bunun için mi okadar naz yaptın :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 açıkçası anatomi çalışması hede hödö için pek uygun bi fotooraf diil. o gibi çalismalar icin direk kadavra kesiminde bulunmak daa iyi.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: suratları neden sansürledinki? işte kişilerin yüzüne mosaic uyguladımmı daha bi sadistic oldu dediğin gibi.. Bulabilirsem bunun fareli varyasyonu da var[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 HASTASIYIM CESEDIN! KAN MAN ORGAN KAFA KELLE EL KOPMUŞ OBAAAAAAAA. Ne bu şimdi ?[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar