Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kurnazlık değil ya, bildiin yanlıi trene bindim 1 sonraki durak inip doğrusuna bindim. Almışım bileti. sonra zaten dilim yandı her gün günlük bilet aldım, öle tek gidiş bilmemne dönüş kasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 das ist alman adeleti. muma cevirir adami. halbuki 60 euro 200 tl falan yapar. catir catir yerdin oparayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 euro maaş aliom 60 euro olarak düşünüom sorun değil, alman devletine armağanım olsun. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Drall said: ginaly said: 6 boyunca viyanada biletsiz gezdim. en son döneceğim gün yakalandım, 70 öro ceza kestiler, param yok bankaya ödeme şeysi yaz ben öderim dedim. sonra tabi ki ödemeden topuk kehkeh. Bi daha avusturyaya gitmen gerektiğinde havaalanında görürüm kehkeh derken görevlilere Şaka bi yana otopark cezası yüzünden almanyada çocuğunun düğününe gidemeyen alamancı tanıdım Gittim bişey olmadı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Isvicre'de de Tramway ve Otobuslerde kontrol yok, oyle biniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar