Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hem de eski hmtr yöneticisi.. sevgili asterothe'umuz(ki kendisi dünyada ilk defa tim owens ın donlu fotosunu çeken kişidir) çok yakında megadeth klibinde oynayacak.. İlk görüntüler için burayabakabilirsiniz.. Gerçekten çok sevindim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 22 Ocak 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Megadeth t-shirtlü arkadaş heralde.Fotoda bayaa samimiler.Ya diyorum ki yazın gelmeleri için Mustaine'e baskı yapsa; hani belki belki o da bir an gaza gelip "tamam ulen" dese nası olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hakkaten hazır yanındayken dave dayımızı ikna etse bi ya of.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: requem, 22 Ocak 2005 15:41 tarihinde demiş ki: Megadeth t-shirtlü arkadaş heralde.Fotoda bayaa samimiler.Ya diyorum ki yazın gelmeleri için Mustaine'e baskı yapsa; hani belki belki o da bir an gaza gelip "tamam ulen" dese nası olur :) eder herhalde o kadar da akılsız olamaz herhalde değil mi? güzel güzel konser izler metalin tadına varırız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hmtr nedirki? bir avuç kendini birşey sanan kişinin toplandığı bir site...bu haberi verirken reklam yapmayalım,zaten o yöneticilik falan yapmadı orada istemedi neyse ayrıca aynı abimiz iced earth elemanları ile de içli dışlıdır, megadeth'in de street team'inde yer almış zamanında..gittiği konserlerin sayısını da hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu adam kim hmtr ne ? hiç bi fikrim yok bunlarla ilgili biri anlatırsa sevinirim.. adam iced earth elemanlarıyla içli dışlıymış daha nolsun yahu :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 offf yannız adam çok ballıymış ya tüm megadeth elemanları,steve harrisle resimler..peh be[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yaşasın! bi konser isteriz artık :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 megadeth balkan turnesi iptal oldu diye biliyorum ben..hem türkiye konserini de sıkıştırabilirlerse yapacaklar zaten..zor yani son turne olması daha da trajik hale getiriyor hadiseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dave_Mustaine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Balkan turnesi iptal oldu şu hali ile yunanistanada gitmiyorlar.Fakat bunun son turne olmayacağını ve bu yazda turne olacağı konusunda haberler duydum.Gelseler süper olur..[signature][hline]Absolutely Nothing We Trust.. [Bu mesaj Dave_Mustaine tarafından 24 Ocak 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dave_Mustaine tarafından 24 Ocak 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rtnye gelseler baba olur headliner felan olurlar bayıla bayıla kafa sallarız :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tamam işte o yaz turnesi son diye biliyorum ben ayrıca bırakın rtn'ye megadethin gelmesini ki imkansız, rtn olmayak bile bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nassı yane[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rtn bu sene büyük ihtimal olmuyormuş baksanıza zaten ocak bitecek ortada somut birşey yok[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tüh tüh tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: hmtr nedirki? bir avuç kendini birşey sanan kişinin toplandığı bir site... pardon lordum siz varken bizim ne haddimize zaten konuşmak falan.. said: zaten o yöneticilik falan yapmadı orada istemedi neysepardon? nasıl yapmadı?? Forum öneticiliği de bir tür yöneticiliktir arkadaş.. Bu kişi (ki bulunduğu ortamlarda Asterothe nickiyle bilinir) gerçekten hani her metal dinleyicisinin olmak istediği düzeyde bir kişi..gerçekten onun yerinde olmak isterdim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tabi herkesin isteyeceği bir durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Cthulhu_, 24 Ocak 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: hmtr nedirki? bir avuç kendini birşey sanan kişinin toplandığı bir site... pardon lordum siz varken bizim ne haddimize zaten konuşmak falan.. said: zaten o yöneticilik falan yapmadı orada istemedi neysepardon? nasıl yapmadı?? Forum öneticiliği de bir tür yöneticiliktir arkadaş.. Bu kişi (ki bulunduğu ortamlarda Asterothe nickiyle bilinir) gerçekten hani her metal dinleyicisinin olmak istediği düzeyde bir kişi..gerçekten onun yerinde olmak isterdim.. konuşmayın zaten .[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Asterothe ender bir kişi.. Alçakgönüllü ve üst düzeyde bilgisi var...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bakın buraya yazıyorum, megadeth bu yaz istanbula gelecek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 inşallah ne diyelim[signature][hline]Oooh Majesty Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kulaklarımız holywars duysun yeter bana. rtn de muhtemelen iptal olmaz. büyük bi organizasyon bikere adamlar ne kadar para kırıyor ordan. muhtemelen yer ve 18 altı sorunları vardır gene, bize doro sözleri var iptal edemezler :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Rtn kesin iptal bu sene, organizatör açıkladı. Zaten çok önceden belliydi ama yüxexeste bir olumlu açıklama olmuş galiba millet ondan umutlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 helal olsun ast'a[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Iron Maiden ı kendi gözlerimle görebilmek konserine gidebilmek en büyük hayallerimden biri[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar