asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bakın öle dı dı dı dıdıdıdıdıdı diye sormuyorum :) Bu çalan nedir? Teşekkür ederim...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Türkiye aşığı bir zenci vardı hatta istanbul diye şarkısı vardı. Hatta hatta bu şarkı o şarkı olabilir ama en azından bir iki ipucu verdim ve upladım birileri bilsin artık.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Zaten şarkı türkçe tınılarda seyir ediyor.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ehe teşekkür ederiz. Ama adı daha önemli :) Tamamını bulabilmemiz için :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Öne çıkan mesajlar