Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Autumn

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

yeni keşfettim belki bilenler vardır ama gene de tavsiye etmek amaçlı forum açtım..gerçi müzik bölümüne son açtığım 2 grup tavsiye forumuna pek ilgi olmadı ama olsun patilik görevimi yerine getiriim :) hatun vokal..summers end albümünü edindim şuanlık.nightwish tarzı şarkılar var bence güzel..
ps:sıcağı sıcağına yazdığım için ve tüm albümü sindire sindire dinleyemediğim için daha kapsamlı yazı yazamadım ama bilenler anlatırlar olmazsa merak edenler için daha sağlam bi tanım yapıcam kısa zamanda..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.

[Bu mesaj Ainu tarafından 31 Ocak 2005 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç ay önce Anathema konseri sonrası bunların bi parçasını çaldı teknisyen. Adama kim bunlar dedim "Its Autmn, they from holland" dedi. O günden beri autumn diye arayıp duruyorum ama aradığım doğru grubu bulamıyorum. Bunlar onlarmı bilmiyorum.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla dc++da buldum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

within temptation diycektim yav. amma benziyolar.. hata dream tv de bu aralar birisinin klibi dönüyor bunların ama tam dikkat etmedim. :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

within temptationun klibi dönüo dream tvde o da evanescance midir nedir öle olcak :) in the woods a da sardım bu aralar ama biliosunuzdur o grubu.ben de summers end albümü war autumn un iidir ii :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...