ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 maç kaç kaç bitti yaw??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: ReD_DoG, 30 Ocak 2005 22:47 tarihinde demiş ki: maç kaç kaç bitti yaw?? 2-0 bitti...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 heh yok yok bunnarın yenilcegi yok iş başa düştü sizi kadıköyde yenip şamp olcaz :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 benim tek anladigim ''cocugu vurdular duzeni bozdular ...cocugu besiktaslilardi[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güzel maçtı. ben zevk aldım takımı izlerken..[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2. oglden sora çok iyi ataklar yaptı fenerbahçe forvetinde anelka gibi bi oynucuya ihtiyaç omladığnı bikere daha kanıtladı fark olabilirdi.. genel olarak rize korkak oynadı zaten fenerin buyuk avantajı bu anadolu takımlarını kadrosundaki isimlerle stadın atmosferiyle sahaya çıkar çıkmaz psikolojik olarak bi yenilgiye uğratıyo zaten 1-0 önce başlıo diyebiliriz fener kadıkoydeki her maça rize genelde vurgitsin oynadı düzgün pas yapamadılar belki biraz daha kontrollü ve iyi paslar okntra atak yapsalardı penaltıdan önce gol bile bulabilirlerdi ikinci yarıda fenerın defansının nekadar kötü hatalar yaptığını gördük rizeli oyuncular çok fırsat değerlendiremedı ama başka oyuncular onları değerlendiridi defansta rizeli oyuncuların ayağına sayısız top verdıler.. rıdvan maçın adamı servet dedi bence maçına damı auralioydu biara hızı hırsı kadar teknik de bi oyuncu olduğunu attığı şık çalım ve ara paslarıyla gösterdi mücadeleyi hçi bırakmadı femner bu savunmayla btün derbileri kaybeder gibime gelio..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Obscura 2. oglden sora çok iyi ataklar yaptı fenerbahçe forvetinde anelka gibi bi oynucuya ihtiyaç omladığnı bikere daha kanıtladı fark olabilirdi.. genel olarak rize korkak oynadı zaten fenerin buyuk avantajı bu anadolu takımlarını kadrosundaki isimlerle stadın atmosferiyle sahaya çıkar çıkmaz psikolojik olarak bi yenilgiye uğratıyo zaten 1-0 önce başlıo diyebiliriz fener kadıkoydeki her maça rize genelde vurgitsin oynadı düzgün pas yapamadılar belki biraz daha kontrollü ve iyi paslar okntra atak yapsalardı penaltıdan önce gol bile bulabilirlerdi ikinci yarıda fenerın defansının nekadar kötü hatalar yaptığını gördük rizeli oyuncular çok fırsat değerlendiremedı ama başka oyuncular onları değerlendiridi defansta rizeli oyuncuların ayağına sayısız top verdıler.. rıdvan maçın adamı servet dedi bence maçına damı auralioydu biara hızı hırsı kadar teknik de bi oyuncu olduğunu attığı şık çalım ve ara paslarıyla gösterdi mücadeleyi hçi bırakmadı femner bu savunmayla btün derbileri kaybeder gibime gelio.. Fenerbahçe'nin anelka ya ihtiyacı yok diyosun ama bence var çünkü o kadar çok gol pozisyonunun sadece 2 sini gole çevirebilen bi forvetin defansı çok sağlam olmalı ki maçları kolaylıkla kazanabilsin ama Fener in defansı da bazen büyük hatalar yapıo.Yani sonuç olarak Fener in Anelka ya ihtiyacı var çünkü bu adam gol yollarında çok etkili.Kısacası ben bir FENERBAHÇELİ olarak takıma yarar sağlıcak golcü bi futbolcunun gelmesini isterim...[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Anelkaya ihtiyaç var bitiriciliği süper bi adam..itiraz istemez.. Maçtaydım bu kadar gol kaçırdığımızı görmedim öldüm öldüm dirildim bu kadar gol kaçmaz sahiden.Artık fenerbahçe oynarken izlemesi zevk veren bir takım haline geldi.Gol yollarında biraz sorun var anelka geldi oda düzelir.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eevt Fazlasıyla gol kacırıyoruz Anelka Buna cozum olabilirse cok iyi olur.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla aygır gibi adam...omuz omuzada rakip tanımaz diyorum..:)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mandooo Üye - ? 31 Ocak 2005 15:44 -------------------------------------------------------------------------------- valla aygır gibi adam...omuz omuzada rakip tanımaz diyorum.. -------------------------------------------------------------------------------- _iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Hehehehehe dooru valla ...:):):):):) :D:D[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar