cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 excell ve where Is It de kataLogLu kac yiLinda fiLmyabilmis konusu ne puanLAmasI nasıL yonetmenI kIm turu ne altyazIsI IngıLızcemI turkcemI dıLı nasıL fLn hepsI kataLogda yazIor Cd sayIsı sanIrım 360 yenı gelen 40 film daha oLucak bunlarIn 10 u Vcd oLmasI lazIm IlgILenenLerden msg bekLiorum. msn : [email protected] mailde atabilirsiniz.[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fiyatInI daha beLirLemedIm :dD sanIrım bir cd 690 bIn fLn dIyIcem cdLer cd posetIndetIr ve asIrı derece temiz cIzık mIzık zor buLursunuz posetLerde numaralilar yane cdLerI buLmakta zorLuk cekmiyosunuz. abi 690 bIn azmI ya haua sankI bana az geLdı sen o kdr kass 750 oLsun bakaLimtepkilere gore bir fiyat belirliyim[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bana gonderirimisin bi listeyi. [email protected][signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Imzamdaki maile bir liste atarsan sevinirim, ben de biryerlere upload ederim onu, isteyen ceker.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tamam halletmeye calisicam evden giremiuorum su aralra Listeyi cd ye yazip cafeden web e aticam yakInda o zmn bakarsInIz bi daha konu acarIm ..[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar