Killer Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bi arkadaş yazdı (kız) flash beleği takmış dosyalar gözükmüyo. internetten araştırmış bulduğu şeyleri yapmış, sonuç gg dosyalar gitmiş fakat ben yine de yazayım belki bilen biri çıkar şöyle yeto bi sorun gelmiş "chkdsk" bilmem ne diye. araştırmış internetten cmd'den şu satırları girmiş "attrib -h -s -a -r /d /s" dosyalar çıkmış ortaya sonra naptıysa artık (internete göre bu gizli dosyaları gösteriyo zaten) silinmiş geri usb bellek boş gözüküyo şu an. tüm alan boş 1.4mb kullanılan alan var. olay da windowsta gerçekleşiyo usb bellek gg de silinen dosyalar bilgisayarda olması lazım. geri dönüşümde göremedim falan dedi. biraz saçma bi problem de vardır belki bşaına gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Olmuştu bana, cmd de onları yapınca düzelmişti, 2 kere yapmıştım ama sanırım. 1.4mb gözükmesi sıkıntı ama silinmiş olabilir. Bi de nerden emin PCde de olması lazım diyor? Ayrıca winrarla çok kolay bulunuyordu o gözükmeyen dosyalar da tam nasıldı hatırlayamadım bi google la sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 abi bi tane program var, virüs sildiyse bile kurtarıyor, simdi adını unuttum, flash recovery falan diye aratsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 usbde virus var.taktigi bilgisayarada bulasmis.simdi ne kadar attrible hiddenligini kaldirsada dosyalar yeniden hidden olacak.o yuzden o usbyi baska bi bilgisayara takmasin.kendi bilgisayarinida https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx bununla tarasin.bunu kullanmadigi bi usbye yazip bilgisayari acarken bundan acacak.sonra malware bytes kursun.o aktif korumasi acikken usbyi taksin.malwarebytes buyuk ihtimalle bu usb viruslu der temizlemeye calisir. virus tarama programlari bazen virusu temizleyemeyince infected dosyayi siler.karantina secenegide vardir bu durumlarda ama arkadasin dosylari silmis olabilir. http://www.easeus.com/ sununla dosyalari kurtarabilir.(parali) http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_TR (beles ama zor.kurtaracam derken hersey heba etme sansi yuksek.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 şurayı uplayayım teşekkür edememişim, teşekkürler cevaplar için bir de yeni soru ekleyeyim windowsu kurtarmışlar da, mac de gidik bişeyler var. applea götürmüş biz yapmıyourz demişler. bi recovery programı bulmuş silinen dosyaları gösteriyo fakat para vermen lazım tabi açmak içn, o da 150 gayme google: mac file recovery program? mac yok bende hiç anlamam o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Tenorshare iphone data recovery bulduğu program da bu, 150 gayme istiyo full sürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bana da olmuştu aynısı attrib i yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 of macdeki dosyaları dümdüz silmiş tamam, flashla alakası yok. konu flashla uzaktan bağlantılı normal macte sildiği dosyaları kurtarcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar