THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 dırek olaya fransız kaldım:) bu macrol ısı falan anladım nedır ne deıldır banada stımp macrosu lazım elle yapmaktan gozlerım falan sulandı varmıdır varsa nasıl yapılır ayrıntısıyla anlatırsanı sevınırım.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Feogo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi ben bu yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım benim yapmak istedigim olay onumde npc cıkıcak ve ben ona dalarak exp. kascam bu arada benim chr otomatik olarak attac vericek bi yardım edermisiniz.... (bu arada ben Pikeman Kasiyorum)
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Feogo, 11 February 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Abi ben bu yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım benim yapmak istedigim olay onumde npc cıkıcak ve ben ona dalarak exp. kascam bu arada benim chr otomatik olarak attac vericek bi yardım edermisiniz.... (bu arada ben Pikeman Kasiyorum) Sanırım bu işini görür, ayrıca bu macroyu meatlumb veya tuhg avlayarak crystal toplamak isteyenlerde kullanabilir. Bu macroyu 1. slot a koymanız gerekiyor. /ui action cycleTargetOutward; /attack; /pause 5; /loot; /ui action toolbarSlot00; PS: En üst satıra /ui action targetSelf; ekleyebilirsiniz böylece kendinizi seçerek eski target temizlenmiş olur. Ayrıca /loot; yazan yerin altına /harvest meat; /harvest bone; yada /harvest hide; yazarak loot yaptıktan sonra harvest da yapabilirsiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Eylul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Bu macroyu 1. slot a koymanız gerekiyor. /ui action cycleTargetOutward; /attack; /pause 5; /loot; /ui action toolbarSlot00; PS: En üst satıra /ui action targetSelf; ekleyebilirsiniz böylece kendinizi seçerek eski target temizlenmiş olur. Ayrıca /loot; yazan yerin altına /harvest meat; /harvest bone; yada /harvest hide; yazarak loot yaptıktan sonra harvest da yapabilirsiniz. /ui action cycleTargetOutWard komutu canli hedeflerin seciminde kullaniliyor ama ayni bunun gibi corpse'lari da secen bir komut var mi? Benim vbulundugum serverda bir yer var. Para ve XP kazanmak icin bire bir. Meatlump fool var ve Spawn hizi cok yuksek ustelik üzerlerinden baya bir kredi de cikiyor. Sorun şu: bu komut ile seçme yaptığınızda ve lotladığında ölen meatlump hemen gitmiyor. O nedenle corpse için seçili kalırken hedef bir başkası oluyor ve loot işlemi gerçekleşemiyor. /targetSelf ise işe yaramiyor çunku meatlump'i ne kadar sürede öldüreceğiniz, kaç tane çıkacığı, ve sıklığı gibi sorunlar var. o nedenle corpse'lar arasında geçiş yapabilen /tab işlemi gibi bir komut var mi? [Bu mesaj Eylul tarafından 16 February 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
WhiteDagger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Selam , arkadaslar hepiniz guzel calismalar yapmıssınız ve paylasmıssınız ama Taaaa eylul ayındakı sısteme gore , konu acılısı itibari ile baya eskimis.Mesela mouse tracker programı kullanın demıssınız ama su an ghostmouse tarzı programlar calısmıyor oyunda galıba ?Yanlısmıyım ?
Lucretia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ohooo ne güzel ülkem insanının cinlikler düşünmesi :) Beyler ii hoş, makrolarınız güzel de biliosunuz combat macroları için ii bide yer bulmak lazım. yer var makroyla saatte 10k yaparsın, yer var 100k yaparsın. ben böle mütiş bi yer biliorum ama burda yazarsam saygısızlık olur die yazmadım, çünkü normalde biraz 'yasak' olarak sayılan bi bölge ve uyarılma riskiniz var bu yeri istiosanız özel msg atın haa, konuya yabancı kalmialım, bizde bi survival xp macrosu armaan edelim bari; öncelikle, auto-afk olayını kapayın, yoksa otomatik log olursunuz. bu macro için 23 camp kite ihtiacınız var (siz bol bol yapın yinede). 24 lük boş bi toolbar açın ve ilk slotu boş bırakmak kaydıyla dierlerine yaptınız camp kitleri yerleştirin. ilk slota tahmin edeceniz üzere macroyu yazacaz. olay şudur: /ui action toolbarSlot01; /pause 6 /ui action toolbarSlot02 /pause 6 /ui action toolbarSlot03; /pause 6 /ui action toolbarSlot04; /pause 6 /ui action toolbarSlot05; /pause 6 /ui action toolbarSlot06; /pause 6 /ui action toolbarSlot07; /pause 6 /ui action toolbarSlot08; /pause 6 /ui action toolbarSlot09; /pause 6 /ui action toolbarSlot10; /pause 6 /ui action toolbarSlot11; /pause 6 /ui action toolbarSlot12; /pause 6 /ui action toolbarSlot13; /pause 6 /ui action toolbarSlot14; /pause 6 /ui action toolbarSlot15; /pause 6 /ui action toolbarSlot16; /pause 6 /ui action toolbarSlot17; /pause 6 /ui action toolbarSlot18; /pause 6 /ui action toolbarSlot19; /pause 6 /ui action toolbarSlot20; /pause 6 /ui action toolbarSlot21; /pause 6 /ui action toolbarSlot22; /pause 6 /ui action toolbarSlot23; /pause 6 /ui action toolbarSlot24; /pause 6 /ui action toolbarSlot00; her saat bir kamp kiti gidecek, bu macroyu uzun çalıştırmak istiosanız gidenler yerine yeniler ekliebilirsiniz ayrıca, 'ben ilk slot u da kullanmak istiorum banane banane' dienler için, macro nun adını abc gibi bişi yapın, ilk slotada bi kamp kiti yerleştirin, sona da bi /macro abc (yada ne ad verdiyseniz) satırı yerleştirin olay biter. hadi kolay gele!! P.S. bi de combat macrosu yazardım ama siz ii halletmişiniz elinize saalık[signature][hline]You cant kill the king, because the king is already |)EA(|...
Madturk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: WhiteDagger, 02 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Selam , arkadaslar hepiniz guzel calismalar yapmıssınız ve paylasmıssınız ama Taaaa eylul ayındakı sısteme gore , konu acılısı itibari ile baya eskimis.Mesela mouse tracker programı kullanın demıssınız ama su an ghostmouse tarzı programlar calısmıyor oyunda galıba ?Yanlısmıyım ? Downlaod.com 'a git orda search bolumune , mouse recorder yaz. sonra search icon'una tikla :) . cikan programlari teker teker dene , cogu calisiyor. windowed mode'da oynaman lazim tabiki.
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Crafting Station Karşısında Armorsmith Çalışırken kullandığım Macro.. /ui action toolbarSlot00 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot01 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot02 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot03 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot04 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot05 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot06 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 /ui action toolbarSlot07 /selectdraftSchematic 60 /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2 8 adet Armor and Cloth manufacturing tool kullanıyorum..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya beyler ben droid Engineerim ama macro bulamıyorum yani durmadan MSE yapmam gerekiyo ama hiçbiyerde onla ilgili makro yok... yardm ederseniz sewinirim[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yukarıda verdiğim macroyu uygulıyamıyormusun ? tüm crafting skilleri için uygulanabiliyor olması lazım o macro'nun, bir mouse recorder ile de sürekli resource'lara tıklatıyorum 1 günde master armorsmith oldum nerdeyse..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 iste yazdim ama olmuo yapmio,ayrica mouse recorder da sinir edio bi tiklio bi tiklamio[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yani hemde senin dediğini yapınca droid yapmio[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tmm biraz editlemen lazım, crafting station ile çalışmıyorsan yukarıdaki 3 nextstage'den birisini sileceksin.. sonra da senin draft schematic'lerinde yapmak istediğin item kaçıncı sıradaysa onun numarasını yazacaksın benim yukarıdaki macro Crafting station önünde ubese shirt yapmak için.. sende rakamları değiştir. /ui action toolbarSlot00 /selectdraftSchematic xx ---> yapmak istediğin item'ın # /pause 6 /nextCraftingStage /nextCraftingStage /createProtoType practice no item /createProtoType practice no item /pause 2[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oke saol bi deniyim[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yaw bana bi swordsman bide commando makrosu lazım özel mesajdan atabilirmi biri ??
Rapadura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 banada engineering macrosu lazım yani general crafting. biri bana yazabilirmi ? bi bokda anlamiom şu oyunun macrolarından :(
heyd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 8 tool ile istediginiz meslege uyarlayabileceginiz craft macrosu: /ui action toolbarSlot12; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot13; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot14; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot15; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot16; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot17; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot18; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /ui action toolbarSlot19; /selectDraftSchematic 23; /pause 3; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /nextCraftingStage; /createPrototype practice no item; /createPrototype practice no item; /pause 2; /macro craft tooları alt sırada F1 ve F( arasına yerleştiriyoruz. aradaki pause zamanlarını istedigiğiniz gibi ayarlıyabilirsiniz.2 item icin 3 saniye yeterli oluyor sonra gelen her item için 1 saniye ekleyebilirsiniz.[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bendede benzeri bir makro varda 3. makroya geçerken manual yapmak gerekiyo neden anlamadım ama idare ediyorum yinede :)[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : RIP Faction : Imperial Professions: Novice Doctor 4-4-4-1 Master Rifleman Novice Marksman 4-0-0-4 Master Medic
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya benim tka novice olmam lazım. arkadaş 2 gecede yapmıştı ben uğraşıyorum saatlerce olmuyor. öğrendimki macroda bırakıp gidiyormuş ama gerisini öğrenemedim işte :) sizin bi macro nuz var mı bunun için ? unarmed IV var bende. bi de nerede bırakmak gerek karakteri??
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bir kaç sitede baya yararlı şeyler buldum.Sorunum çözüldü.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 arkadaşlar bir medic macrosu lütfen.(türkce olsun) anlamıyom ya.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa
SilverSnake Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 türkçe??? yani komutu /iyileştir /bekle 3 seklindemi yaziyim?? eheh.heal makrosu kadar bsit makro yoktur ki..bu arada datapad'de bulunan draft scematichlerin 1.si'nin no'su 00'dır.[signature][hline]Out of the night, comes a song that i know.. Twisted and ruined and black.
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Macroların içinde if falan şeyleri oluyor mu? yani if target is dead, harvest.
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ehehe ilk "nubi" sorumu sormuş oldum, cevabı bir kaç haftada gelmedi çünkü, bu soruya cevap yok :) if mif yok yani, anladım oyuna ilk başladığım andan :-)
Öne çıkan mesajlar