paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Selam, Vuze download yapamaz oldum. Norton amcanın ayarlarına baktım, block falan yok. Yeni torrent eklediğimde bile içeriği listeye ekleyemiyor. Kasıldı kaldı. Mevcutların da download süreçleri ilerlemiyor. Proxy falan filan gibi bir durum da yok. Nedir bunun hal çaresi? said: Waiting for DDB initialization... Searching... Found 0 Trying secondary lookup service Secondary lookup failed: no sources found Metadata download created Error : no sources found for torrent Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 lanet olası federaller kesmiş bağlantını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Selam, Bari mevcut listeyi tamamlasaydım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 vuze kullanmasan king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Selam, kötü olmuş üzüldüm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Program calisirken kullandigin porta disaridan erismeye calis, acikmi degilmi diye kontrol et. Baska torent programi calisiyormu? PS: Kisisel tecrubem vuze kagni arabasi gibi calisan bir program, degistirmeyi dusunursen Tixati yi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 tixati varken cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Selam, Sanki daha önce söylediniz de... tamam kullanıyorum (tu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar