Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 1 haftayı tamamlamış olmasına rağmen hayvanlarım bonded olmadı. yapmam gereken birşey falan mı var?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hmm sürekli wonderfuly happy ama yedirelim bakalım :) sağol[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Aynen at stable a 1 hafta bekle bonded oldu benimde bu sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 teşekkürler, uzun denemelerden sonra oyuna girip hareket edebildim ve 2 parça et attım önüne hemen bonded oldu :) eksik olmayın[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Millet ya bana şu bonded olayı nedir biri anlatabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 şöyle oluyor: hayvanınla kazasız belasız 1 hafta geçirip yeterince sıkı-fıkı olduktan sonra hayvanın seni daha bir can-ı gönülden sahipleniyor. öyle ki, sen recall olduğunda seni yalnız bırakmıyor, o da seninle geliyor. eskaza hayvanın öldüğünde ise hayaleti sosaria'yı terk-i diyar etmeyip senin peşinden geliyor. becerebiliyorsan sen, beceremiyorsan hayvanının hayaleti seni görür vaziyetteyken bir başkası tarafından reslenebiliyor. bonded bir hayvan ancak sahibi tarafından azarlanıp dövülürse veya release edilirse tame'den çıkıyor. iyi bişey yani :) [hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 03 June 2003 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ehe İyi Dilmiş Baya İyi Bişimiş.. Sevdim .. Bare bende bi tane bonded haywan yapam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverDrake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Simdi sizce ben atıma yemek verim 1 hafat flm stable ila mi koyayim?Bide bir hayvan yemek dısında nasil mutlu olur? [Bu mesaj SilverDrake tarafından 10 June 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 fondle yazarak :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverDrake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nereye yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar