kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi bence sen uyku problemi yüzünden böle düşünüyorsun :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kesinlikle zararlı, hiç tavsiye etmem.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Pyr0, 30 Ocak 2005 15:18 tarihinde demiş ki: utanıyorsan gel seni de bizden yapalım :) Mükemmel bi tespit =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cep öğrenci yararlı ama cep partner bozuo adamı bence :) çünkü nerdeyse beleş die "aşkım kapatalım" diosun "neden,ne işin war,benden önemli mi," milyon tane trip yiosun sora sırf konuşmak için konuşurken gene saçma salak şelerden tartışma çıkıo yıprata yıprata cep partner oluo cep platonik :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benim acımdan zararlı sahsen bi kızla günde 40 seans mesajlasiyosam 40 güne kalmaz sogurum işin dozunu kacirmamak gerek sabah ararsın oglen ararsın aksam ararsın birde gece yatmadan ararsın ki bu bile fazla kanımca zaten bu isler mesajlasmakla telefonla sıkıcı hale geliyor cok yakın olacaksın baska cikari yok[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Ainu, 31 Ocak 2005 03:20 tarihinde demiş ki: milyon tane trip yiosun sora sırf konuşmak için konuşurken gene saçma salak şelerden tartışma çıkıo buda var iste mesajlasmakla olmamasinin bir sebebide ainunun dedigi gibi yedigin tripler bikonu bi konuyu aciyor mesajlarla isin icinden cikamiyorsun kolay kolay ya yazmaya useniyorsun yada o an aklina birsey gelmiyor ama karsi taraf her zaman atakta oluyor sanki harbe cikacan..[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 31 Ocak 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yazın bir ay telefonla yapışık gezen biri olarak (iş greği) ne kadar kulaklık bok püsür de alsanız, telefonla konuşmak iğrenç birşey bi noktadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Berk, 31 Ocak 2005 03:59 tarihinde demiş ki: telefonla konuşmak iğrenç birşey bi noktadan sonra :tup:[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi telefonla konusmayi gectim cagri birakmaktir esas igrenclik daha da otesi birde mesaj tutkunlari var bir parca duyar cat mesaj atar ulen atma diorum yeter. Bu yuzden abi her cagri atani ariyacan ne oldu diyecen olm ole cagri atma bişi oldu saniyorum felan ayaklari kesecek cagriyi. Cep partner yok aile yok ogrenci felan filan da hikaye abi adam olana herhangi bi hat da yeter zaten ayda 250 kontor yukleyecem felan filan yahu zaten ben sevgilim ve anne babadan olusan bi 3 lu dısında kimle konusuyorum ki ? Dogru duzgun konustugum en fazla sevgilimdir o da gereksiz abicim. Kesinlikle zararli sevgi kelimesini cok kullanirsin anlami kalmaz. Telefonu cok kullanirsin zevki kalmaz. Kadini cok kullanirsin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Ainu, 31 Ocak 2005 03:20 tarihinde demiş ki: cep öğrenci yararlı ama cep partner bozuo adamı bence :) çünkü nerdeyse beleş die "aşkım kapatalım" diosun "neden,ne işin war,benden önemli mi," milyon tane trip yiosun sora sırf konuşmak için konuşurken gene saçma salak şelerden tartışma çıkıo yıprata yıprata cep partner oluo cep platonik :D yok ya eger karsındakı ne işin var nie kapatalım dıe trıp atacak bi insansa zaten cepparnet vb. şeyler almak saçma bence.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar