MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yenilere ve benim gibi ingilizcesi kötü olanlara yardımcı olsun diye Human Nortshire Valley'deki Questleri kısa kısa açıklayarak hayırlı bir iş yapayım dedim ;) HUMAN Northshire Valley Quest'leri Index A Görevi Veren B Quest Adı C Açıklama 1. A Deputy Willem (Başlangıçta hemen yanımızdaki gardiyan) B A Threat Within C Hemen yandaki bina girişindeki Marshal McBride'a gidiyoruz. 2. A Marshal McBride B Kobold Camp Cleanup C 10 tane Kobald Vermin (kuzeyde) öldürüp geri dön. 3. A Deputy Willem B Eagan Peltskinner C Binanın yan tarafındaki adam ile konuş. 4. A Deputy Willem B Brotherhood of Thieves C Batıdaki hırsızları öldür ve üzerlerinden çıkan kırmızı bandrollerden 10 tane alıp gel. 5. A Eagan Peltskinner B Walves Across the Border C Kurtlardan düşen Tough Wolf Meat'lerden 8 tane topla gel. 6. A Deputy Willem B Milly Osworth C Binanın arka tarafındaki kadın ile konuş. 7. A Milly Osworth B Milly's Harvest C Hırsızların tarlasından kovalardaki üzümlerden 8 tane al gel. (tarlalar batıda) 8. A Milly Osworth B Grope Manifest C Northshire Abbey binasının en üstüne çık kadının abisi Brother Neals ile konuş. 9. A Marshal McBride B Glyphic Letter C Binadaki trainirinizi bulun ve konuşun. 10. A Marshal McBride B Investigate Echo Ridge C Kuzeydeki Kobold Worker'lardan 10 tane öldür geri gel. 11. A Marshal McBride B Skirmish at Echo Ridge C Kuzeydeki madende Kobold Laborer'lerden 12 tane öldürüp geri dön. 12. A Marshal McBride B Report to Goldshire C Goldshire meydanında Marshal Dughan'a git. 13. A Deputy Willem B Bounty on Gorrick Padfoot C Kuzeyde hırsızların olduğu tarların yakınındaki kulübe önünde duran Gorrick Padfoot'u öldür ve kellesini getir. 14. A Falkhaon Isentrider (Nortshire Valley çıkışındaki adam) B Rest and Relaxation C Goldshire da meydanda bulunan Lıon's Pride Inn (yemekhane gibi bir yer) bul ve içerdeki Inkeeper Farley ile konuş. MOSAD (Erkin Azcan) [Bu mesaj MOSAD tarafından 31 Ocak 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Çok güzel sağol... keşke herkes böyle snn gibi güsel şeylere zaman ayırabilse =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben de elfler için böyle birşey yapmayı düşünebilirdim ama oyun sistemi yaptığım quest'leri bir yerde tutmadığı için hepsini unuttum.
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bide undead questleri olsa ,)[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected]
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 www.wowguru.com[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes.
MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Elfleride yazdım ama karışık oldular düzenleyip yazıcam, ayrıca undeadlarıda yapıcam. Belki orclarında yaparım :)[signature][hline]www.atletizm.net
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tabiiki yap orcları :D troller ile orclar aynıydı dimi?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI-
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ELine sağlık. Elflerinkini 4 gözle bekliyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yalnız arkadaşlar bana yardımcı olabilecekler var mı? İngilizcem vasat durumda o yüzden bazı görevleri anlayamıyorum çok kasılıyorum. Görevleri sorabileceğim biri msn'ini falan verirse sevinirim. Eğer bu konuda yardımcı olursanız güzel bir guide oluşturabiliriz.[signature][hline]www.atletizm.net
Eno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 anlamadıklarını bana sor mosad özelden[signature][hline]Profocio Hosting
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aslında bende elflerinkini yazabilirdim bikac kere low level elf karakter yaptımda hep vazgeciyorum biraz ilerleyince.ama biraz üsengecim ben senin gibi yazamam eline saglık =)
MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: _ILuVaTaR_, 31 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki: aslında bende elflerinkini yazabilirdim bikac kere low level elf karakter yaptımda hep vazgeciyorum biraz ilerleyince.ama biraz üsengecim ben senin gibi yazamam eline saglık =) Elfleride yazdım baya ama en başlangıçtaki görevleri yazmadım tekrardan başlayıp yazabilirim belki. Ama Human Mage yapmayı düşündüğümden humanlara devam etmeyi düşünüyorum ;)[signature][hline]www.atletizm.net
Öne çıkan mesajlar