Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Selamlar, Geçenlerde Apple ID şifremde bir sıkıntı olmuştu ve şifre sıfırlama vs işlerine girişmiştim. Apple sitesi kredi kartı numaramı, expiration tarihini ve security number'ı istemişti. Garanti bankasının bok yemesi olacak ki, Apple bilgilerimin yanlış olduğunu söyledi. Tekrar girdiğim zaman da ID'mi blokladıklarını söylediler. ID bloklanmış olmasına rağmen kullanabiliyordum telefonu tabi. Birkaç gün içerisinde kurtaracağız falan dediler. Bekliyordum, bi cacık olmadı. Şimdi yazılım güncellemesi gelmiş. Boş bulunup güncelledim ve telefon açıldığında iphone'u etkinleştir gibi bi ekranla karşılaşıyorum. "Etkinleştirme sunucusuna ulaşılamadığı için iPhone'unuz etkinleştirilemedi. iTunes'a bağlamayı deneyin veya tekrar deneyin." gibi şeyler yazıyor. iTunes'a bağlasam bile şu an id'm bloke durumda. Türkiye Support'u arayacağım birazdan ama daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilirler mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 cihaz faturalı ve yurtiçi ise çözeceklerdir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 geçen ay bu etkinleştirememe sorunu bende de çıkmıştı, server yoğunluğundan falan kaynaklanıyor sanırım. Pc'deki kurulu itunes üzerinden çözmüştüm. Ya da serverların düzelmesini bekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Pin kodlu sim kart istemiyormuş sanırım. Başka bi cihazda pin kodunu sıfırladım. Serverlar da düzelmiş olabilir o arada. Problem kendiliğinden çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar