Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızda rasta yapan bi allaın kulu yokmu???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 30 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
isteyen istediği yorumu belirtir bathory efendi
forum mafyası mı kesildin
ihtiyac yok lazım olursa Leetranos war

eger lafın ucu azcık hakarete dayanıosa leetranosu bırak gerekirse zia'yı bulup patlattırırım forumu =)[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
said:
-alatariel-, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler....
oh be sonunda :) ılık bir yaz yağmuru gibi geldi bu haber. o_O[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
-alatariel-, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler....

*!saeros'a gıcıklık mod on*
olur mu ya.. anders gibi saçların olması varken neymiş mavi mavi... 50 milyona yapan yer biliyorum bak ben hem... rastadan vazgeçilir mi.....
*!saeros a gıcıklık mod off*

walla ben sağlıksızlığını falan sallayıp sırf saçlarımın okuldaki kısalığından hırsımı almak için yaptırıcam, bjorn gelotte gibi de sakal bırakıcam..
(okulda saçlarım kısa mı? -hayır. -e peki? -bende anlamadım)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
nooluyor burda?
bi 10 dakka sonra geldim 6 sayfa artmış konu
[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 30 Ocak 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Ben detekliyorum,ama resmini koyman şartıyla.. çok merak ediyorum'da..

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lakers/ yok abicim direk çimentoyla sarıolar saçlarını bi daha kullanamıosun :P
alatariel/ sen dinleme kimseyi herkes karşı çıksa da yaptır en iyisi walla çok güzel görünüo
(shock the bizkit p.m. den tehditlere başlar artık bana :P)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
cyborg ne lan cyber
H.B.E

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 30 Ocak 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dinleme bu arkadaşı,kesin komisyon falan alacakdır ondan istiyor anladım ben,komisyon alacan dimi berber'den :p
ahah berber dedim hihü[signature][hline]~®âi ~

Tıkıla :p

[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
komisyon almıcamda alatariel denesin kel kalmazsa bende yaptırıcam :P[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
uzun süre yıkama
ondan sonra canın sıkıldıkça elin saçına gitsin dola hepsini birbirine.örermişçesine
bak onlar kirden tozdan topraktan naısl yapışıyor:)
şahsen öyle bi tecrübem oldu..doğal rasta yani..[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
  • Yeni Oluştur...