Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızda rasta yapan bi allaın kulu yokmu???

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

said:
-alatariel-, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler....

*!saeros'a gıcıklık mod on*
olur mu ya.. anders gibi saçların olması varken neymiş mavi mavi... 50 milyona yapan yer biliyorum bak ben hem... rastadan vazgeçilir mi.....
*!saeros a gıcıklık mod off*

walla ben sağlıksızlığını falan sallayıp sırf saçlarımın okuldaki kısalığından hırsımı almak için yaptırıcam, bjorn gelotte gibi de sakal bırakıcam..
(okulda saçlarım kısa mı? -hayır. -e peki? -bende anlamadım)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

lakers/ yok abicim direk çimentoyla sarıolar saçlarını bi daha kullanamıosun :P
alatariel/ sen dinleme kimseyi herkes karşı çıksa da yaptır en iyisi walla çok güzel görünüo
(shock the bizkit p.m. den tehditlere başlar artık bana :P)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 30 Ocak 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende hep dreadlock istemiştim soldatta gördüümden beri. sonra matrix te beyazlı 2izler de de gördüm daha da istedim. yıkanmaması kötü. saçlarımı onun için uzatmıştım. bööle kalsınlar bari...

Bence rasta insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...