Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bence sacları olduren bir olay oldugundan gereksiz yani...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: StRencher, 30 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ... ve de bob marley öldüğünde rasta halindeki saçlarından sayısız böcek çıkmıştı. ... [signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uzatın belinize dötünüze kadar rasta da neymiş :-P[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: BonePART, 30 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: isteyen istediği yorumu belirtir bathory efendi forum mafyası mı kesildin ihtiyac yok lazım olursa Leetranos war eger lafın ucu azcık hakarete dayanıosa leetranosu bırak gerekirse zia'yı bulup patlattırırım forumu =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 heh tamam, Bir de en kralından piercing yaptır kebab.[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu metalmonsterın forumları da kim hostluyosa 5 vakit namaz kılardım ard arda açılana kadar forumlar. merak etmişimdir hep.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -alatariel-, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler.... oh be sonunda :) ılık bir yaz yağmuru gibi geldi bu haber. o_O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 boşver rastayı sen pislikten başka bişey değil.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -alatariel-, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ii vazgeçirdinis arkadaşlar o zaman sadece maviye boyatmakla yetincem ilginis için teşekkürler.... *!saeros'a gıcıklık mod on* olur mu ya.. anders gibi saçların olması varken neymiş mavi mavi... 50 milyona yapan yer biliyorum bak ben hem... rastadan vazgeçilir mi..... *!saeros a gıcıklık mod off* walla ben sağlıksızlığını falan sallayıp sırf saçlarımın okuldaki kısalığından hırsımı almak için yaptırıcam, bjorn gelotte gibi de sakal bırakıcam.. (okulda saçlarım kısa mı? -hayır. -e peki? -bende anlamadım)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nooluyor burda? bi 10 dakka sonra geldim 6 sayfa artmış konu [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 30 Ocak 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pati kuaför ekibi tartışması vardı da..[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Infernal_Reborn 200 melyona yapılacak saçı 50 milyona mı yapıyorlar? iyimiş yav peki saçları tekrar kullanabiliyormuyuz?[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Infernal_Reborn napiim ya baksana ben zaten normalde yeteri kadar pisim rasta yaptırsam herhalde ölürüm artık pislikten baksana nası geliolar üstüme destekleyende yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben detekliyorum,ama resmini koyman şartıyla.. çok merak ediyorum'da..[Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lakers/ yok abicim direk çimentoyla sarıolar saçlarını bi daha kullanamıosun :P alatariel/ sen dinleme kimseyi herkes karşı çıksa da yaptır en iyisi walla çok güzel görünüo (shock the bizkit p.m. den tehditlere başlar artık bana :P)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 30 Ocak 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dinleme bu arkadaşı,kesin komisyon falan alacakdır ondan istiyor anladım ben,komisyon alacan dimi berber'den :p ahah berber dedim hihü[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 komisyon almıcamda alatariel denesin kel kalmazsa bende yaptırıcam :P[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haha bu iyidi.[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uzun süre yıkama ondan sonra canın sıkıldıkça elin saçına gitsin dola hepsini birbirine.örermişçesine bak onlar kirden tozdan topraktan naısl yapışıyor:) şahsen öyle bi tecrübem oldu..doğal rasta yani..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaptır. siyah yeşil süper oluyor ( siyah agırlıklı tabi)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Apache, 30 Ocak 2005 21:27 tarihinde demiş ki: rasta yapılmaz rastafarili olunur. +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Rastafarili,nasıl yapılıyor Rasta yapılmadan mı ehi ehi.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şöyle yapabilirim isterseniz size (Şöyle) gerçekte ise başka birini bulacaksınız :)[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende hep dreadlock istemiştim soldatta gördüümden beri. sonra matrix te beyazlı 2izler de de gördüm daha da istedim. yıkanmaması kötü. saçlarımı onun için uzatmıştım. bööle kalsınlar bari... Bence rasta insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar