Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu yaz rasta yaptırmaya karar verdim ama kimse yapmayı bilmio ve doğal olarak benimde hayallerim suya düşmek üzere yardım edin yaa...eğer izmirli deilseniz bile kalacak yer ve rastanın yapılacaaı yer belirlendi misafir edicez sizi noolur şansıma biri çıksın yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 İşin ehli birine yaptırmanı tavsiye ederim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 rasta yapılmaz rastafarili olunur. ama ankara-kızılayda o tür saç yapan kimseler vardı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende istiooooommm....nooolur bize bi cvp veriin yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o nasi olcak:-?[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dünya sağlık örgütü rastayı yasaklamış canımcım. gitti hayaller, cup oldu, eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lady_rosenred e özel mesaj at istersen ama uzun bir süredir girmiyor kendisi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 30 Ocak 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 izmiri bilmiorum ama piercing&tattoo yapan yerler yapıyo genelde rastayı. oralara bi sor.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben 3-4 sene önce yaptırıcaktım, Çok sağlam bi arkadaşım (Kuaför) 'ın yanına gittim, Tam yaptırmaya gittim oturdum... kendisi yapmadı Saçın azına .ıçıomuş... Ben ısrar ettim genede yapmadı... Ilerde bana dua edersin dedi.. ama genede köşelerden hafiften açılıo demekki yaptırsam kel kalıcaktım :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 rasta nedir açıklayabilecek var mı? :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bende anlamadım, rezil olmamak için sormamıştım eheh[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 anlamadım :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dün yaptırdım ben pekde güzel oldu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Saçları tarantula bacağı gibi yapıyolar işte eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 saçlarını tutam tutam alıp kıvıra kıvıra bal mumu+bi ilac olan bi karı$ımla buluyo. kuruyo falan o $ekilde kalıyo uzun süre ve geçmiyo. çogu insan pis oldugunu dü$ünüyo.çünkü yıkanmıyo =) en güzeli siz bob marley'in resimlerine bi bakın daha rahat anlarsınız.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: DynamicK, 30 Ocak 2005 21:51 tarihinde demiş ki: dün yaptırdım ben pekde güzel oldu Ahahahahha öldüm gülmekten :D[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Bathory, 30 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki: saçlarını tutam tutam alıp kıvıra kıvıra bal mumu+bi ilac olan bi karı$ımla buluyo. kuruyo falan o $ekilde kalıyo uzun süre ve geçmiyo. çogu insan pis oldugunu dü$ünüyo.çünkü yıkanmıyo =) en güzeli siz bob marley'in resimlerine bi bakın daha rahat anlarsınız. hmm. saol aşa yukarı gözümüm önüne geldi bob marley desteği ile[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bak görüldügü gibi rasta sağlıga zararlı öldürüyo[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 walla Anders Friden yaptırdıysa benim de yaptırmam farzdır[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 inanmıyorum dynamick yaa ciiddeen mi foto istios..nereye nasıl ne kadara yaptırdın nası duruo kullanışlı mı memnun musun inanmıyorum yaaa uzunluğu ne kadar??...bide ilacını aldın mı temzlemek için mi ne varmış ni ilacı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dyna'ya inanılmaz yakı$tı. dyna resim koysana biraz olm o kadar çektik resmini. hadi bab[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 LOL alatriel albume bak dynamickin [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Alat valla öldürdünüz ikiniz de beni ahahah..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Rasta Budur :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline...http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eminim dynaya süfer olmuştur :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar