paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selam, Bahsi geçen ürün clip-on çerçeve ile kullanıma uygundur ve ben de o şekilde aldım. Ürün Beyaz-kırmızı kombinasyonunda. Siyah olanı clip-on takıldığında nasıl görüldüğü anlaşılsın diye koydum. Gözlüğün üstünde Zebra Light cam var: -CAT 1 ile 3 arasında photochromic özellikte. Yani geçirgenlik %16-80 arasında değişken; sanırım 30s süre içinde tam kararma oluyor. -Camda anti-fog kaplama mevcut. -Çizilmeye dirençli. -Deniz aktivitelerine uygun Numaralı gözlük kullandığım için orjinal clip-on'u da almıştım. Bisiklete binerken kullanacaktım ama sadece birkaç doğa yürüyüşümde kullanabildim : Gözlük son derece temiz durumdadır, kullanılmadığı uzun süre boyunca kendi kutusunda durdu. Internette bakarsanız incelemeleri mecut. Aslında bisikletforum'a ilan açmak daha mantıklı olurdu ama üye bilgilerimi hatırlamıyorum :P 350TL düşündüm. Tekliflere açığım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar