Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komutlar...

pito_tupu

Öne çıkan mesajlar

Hmmm iyi de disarma da scp yazmadım fakat çalışıyo.nbl nın scplerini kullanıyorum.Acaba farklı bi komut mu girmeli diye düşündüm de sordum.eklemem gereken scp konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim...Teşekkürler..[signature][hline]Trahit sua quemque voluptas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 30 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
paradarbe ise kendiliğinden aktif oluor süper bi sistem ;)

lol

.events +e_paradarbe :P sonra yumrukla dal[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 30 Ocak 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
uo oynamadan scripting ogrenmeye calisan
ilginc vatandaslarimiz da mevcutmus :)

post kasılmak için atılmış bir msj daha.Saldırmaksa oldukça çocukca bir davranış.Nbl da oynadım ve yeterince buna emin olabilirsin.
Stun ve paradarbe herhangi bir şekilde çalışmıyor.Herhangi bir komutu mu girmem gerekiyor onu öğrenmek istedim.Fakat her toplumda olur böyle sazanlar, bize ise bunları umursamayıp önyargıdan uzak kalmak düşüyor....Saygılar..[signature][hline]Trahit sua quemque voluptas
Sosyal ağlarda paylaş

Paradarbe için komut gerekmiyor. O event oldugu için bir şekilde onu açmak istemiyor. Stun ve disarm için script indirebilsin. Yada yapağın iş şudur arkadaşım. Sphere sil tekrar kur. Sphere scripts klasorunu sil. Onun yerşne nbl scplerini scripts dosyası başlığında aç. Sphere ını yarlarını yap. O zmn çalışmassa :D[signature][hline]Lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pito_tupu, 31 Ocak 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
said:
Math-, 30 Ocak 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
uo oynamadan scripting ogrenmeye calisan
ilginc vatandaslarimiz da mevcutmus :)

post kasılmak için atılmış bir msj daha..

aahah math- post kasıyo lol adamın zaten 17msg kalmış[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...