Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet biliyorum biraz garip bir topic oldu ama çıldırmak üzereyim mecburen son çare buraya topic açmakta buldum. bu şarkının ismini ilk defa duyuyorum tüm blackwater park vardı bir bu eksikdi çekiyim dedim eksik kalmasın bende çektim. ancak dinlememle beraber bu şarkıyı öyle iyi tanıdıgımı farkettim ki ilk dinleyişimde şarkıya eşlik bile ettim sözleriyle. deliricem nereden biliyorum bu şarkıyı çıldırdım yine de bulamadım. eğer klibi varsa klibi hakkında bilgi verebilirmisiniz yada herangi bir film/anime vs.'de kullanılmışsa eğer isim falan verirseniz sevinirim.[signature][hline]üstüme üstüme gelme öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 belki bir opethci arkadaşına gidip sabahlayana kadar harvest dinlemişsindir de sarhoşsundur hatırlamıyosundur. (fantazi oldu hafif).[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 iron maiden - prodigal son[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence arkadaşın sana karışık cd verdi.. sen sınıfta cd i dinlerken uyudun ve discman bozuldu tam o an harvest çalmaya başladı.. 30dk boyunca harvest i repeat etti discman bozulduğu için.. ondan sözleri bilinçaltına kazındı..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diğerlerinin olma ihtimali yok heralde daha çok bi filmden falan izlemişim gibime geliyor. said: arcane, 23 Ocak 2005 16:48 tarihinde demiş ki: iron maiden - prodigal son arcane anlayamadım aynı şarkı mı? gerçi hiç iron maiden dinlemem ama opethden daha popüler oldugu kesin belki bir yerde falan çalmıştır?[signature][hline]üstüme üstüme gelme öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 az önce dinliyordum topici görünce birden acaip oldu haha[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 riffleri melodisi aynı harvest prodigal son dan alıntı tamamiyle.opeth deki elemanlar iron maiden fanı.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar