pscoman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya ben bi tas yapmak istiyorum cift tiklayinca para versin mesela 50k ama bir kere kullanilabilsin bunu nail yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 [itemdef i_paratasi] id i_gravestone on=@dclick if ( == 1) src.sysmessage daha once para almi$sin. return 1 else src.newitem i_gold src.act.amount 50000 src.act.bounce src.tag.tiklandi 1 endif denemedim ama böyle olması lazım.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 edit - Lucas benden hızlı çıktın.Benden fazla yaşayacan :D [Bu mesaj Ardhath tarafından 31 Ocak 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar