shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 biraz eskimsi olcak ama arkadaşda gta3 oynuyoduk (veya oynamaya çalışıyoduk) ama oyun çooook yavaş.Bilgisayarı xp bi patch çekmiş versyonu 1.1 olmuş sorun nedir yahu??? Grafik kartı 64 mb bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 64 mb ne ? Geforce değilse Tnt falansa gayet normal. %99 işlemci hızı ve ekran kartı yetersiz kalıyordur.[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 walla oyunuı kurduğunda ses dosyalarını cd den okuyor ve oda sorun yaratıyor sana tavsiyem her hangi bir siteden version 1.1 yamasını indir sonrada no cd crack ini yap ayrıca gereksiz bir kaç ayar var options da onları da kapa ha bide 1024* de cıldırıyodu benim makina abuk subuk onuda 800*600 oyna pek farkmıyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar