E Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 her gün tam olarak ayırabileceğim 1 saat vaktim var. gerekirse özel ders de alabilirim. skype üzerinden bile olur. yazılım bilgi düzeyim hello world seviyesinde. acelem yok. tek isediğim şey ios ve andoide komplike uygulamalar yazabilecek ya da komplike uygulamaları freelance dağıtıp yaptırabilecek ve takibini yapabilecek kadar bir bilgi düzeyinde olmak. 1 yıl da sürebilir 3 yıl da. html üzerinden yazıp diğer platformlara çeviren bir metod ile de öğrenebilirim eğer varsa o zaman daha da kolay olur. önerebileceğiniz bir site ya da bir eğitmen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 her gun 1 saatle olmaz bu is. orta cag avrupa tarihi ogrenmiyorsun ki, ertesi gun kaldigin yerden okumaya devam et. yeri gelcek 4-5 saat 1 satir kodu anlamak icin ya da bug i bulmak icin vakit harcayacaksin. dedigin gibi statik her gun 1 saatte zaten unutursun 1 hafta once ne ogrendigini. zaten denmis, google be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 codecademy.com var değişik programlama dilleri için güzel bir arayüz sunuyor. ben de pythonda %60ta falanım ancak zaten denildiği gibi asıl olay bu kursu bitirdikten sonra kendi projeni geliştirmek. kursu bitirdikten sonra ha taam yeter bu kadar dersen bi boka yaramıyo bu site de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 reyou said: her gun 1 saatle olmaz bu is. orta cag avrupa tarihi ogrenmiyorsun ki, ertesi gun kaldigin yerden okumaya devam et. yeri gelcek 4-5 saat 1 satir kodu anlamak icin ya da bug i bulmak icin vakit harcayacaksin. dedigin gibi statik her gun 1 saatte zaten unutursun 1 hafta once ne ogrendigini. zaten denmis, google be abi. quality post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ben şunu anladım. Çoğu dili öğrenmek istiyorum diye girip hello world yazıp çıktım. Ama derste hocanın bana verdiği projeyi bitirebilmek için delphi/c#'ın girip çıkmadığım yeri kalmadı. Yani işin sonunda bir şeyler görebileceğin bir proje hazırlarsan, ya da proje örneklerini yaparsan daha kolay ve hızlı öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 lan gidin kendi isinizi yapin, baslicam programlama ogrenmenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 günde bir saatte programlamayı öğrenmeyi geçtim, sürekli değişen yazılım dünyasındaki yenilikleri okumayı bile bitiremezsin. bildiğin hayatını falan adaman gerekiyor. sürekli kafanı meşgul etmesi gerekiyor bakmadığın zamanlarda bile.. ki bu şekilde bile sürekli baya eksik kalacaksın (ya da ben gerizekalıyım benim için böyle işliyor süreç, hala hiçbir şey bilmiyormuşum gibi geliyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bir saat azmış. ayrıca yazılım dünya üzerinde en fazla online kaynağa sahip alan olabilir. araştırıp kendine uygun olandan başla işte. zaman olayı da sana bağlı ne kadar süreceği ama sonuçta insanlar bunun okulunu okuyor, okumayan belki daha fazla kastırıyor. öyle günde bir iki saat bakayım, sonra paranın dibine vururum diye yola çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana.(sen böyle düşünüyorsun demiyorum yanlış anlaşılmasın) ha bir de yazılımı öğrendim denilen bir nokta yok. sürekli kendini geliştiriyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ya en azından basic mantığını çalışma prensibini işleri modüllere ayıracak kadar öğrensem yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bir sürü kaynak var abi. beginnerlar için hele zilyonlarca. seviyene bağlı bir de. programlama hiç bilmiyorsan coursera dan bak bir kaç ders. veya head first'ün fln kitapları var veya başka yayınevlerinin de aynı şekilde. üniversitelerin dersleri açık hep stanford olsun mit olsun. ingilizce seviyen de önemli tabi burada. hangisi sana hitap ediyorsa dene bazılarını. sonra da bakarsın platforma göre. android için önce java bakabilirsin. ios için swift veya objective-c. ama bir kur bak android studio, xcode vs. ona göre yolunu bulursun bir şekilde. communitylere bak nerde ne yazıyorlar. mesela reddit'in androiddev subredditi baya aktif. baya rockstar developerlar, sağlam kütüphaneleri yazan elemanlar takılıyorlar. bir sürü blog, tutorial her gün millet yazıyor. öyle öyle yürüyecen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 E said: önerebileceğiniz bir site ya da bir eğitmen var mı? iOS icin bitfountain.io Egitimler ne cok bayik ne de cok kisa. Yeni ogrenecekler icin tam kararinda. Swift ile basla, Objective-C'ye bulasma, yardir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar