Cafein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben de PC Goldu tavsiye ediyorum. İki kere hatalı parça aldım 6 senelik zaman diliminde. Biri teee 3d ekran kartları varken Diamond monster2 almıştım 12mblik. Çalıştırıyorsun bilgisayarı, tınk duruyor bir yerde kilitleniyor. Telefon ettim, getirin dediler, aldılar. 1 hafta sonra, her şeyi denedik, problem ekran kartında, ithalatçı firmayla temasa geçtik, fabrikaya geri gidecek, uzayabilir dedilerdi. 3 hafta sonra da gıcır gıcır yenisini vermişlerdi. Aynısı yine tuhaf tuhaf bozulan bir anakart için de olmuştu. Onu da gıklarını çıkartmadan değiştirdiler. Zamanında sevmezdim PC Goldu ama şimdi paso oradan alıyorum. Eksen iyiydi ama adamlar biraz şımardı, fiyatları az buçuk uçurdular. Eksenden yazıcıoğluna doğru yürürken tam köşede bir bilgisayarcı var, Eta mı neydi unuttum. Arkadaşım da orayı tavsiye ediyor, ona mesela fazladan bile yardımcı olmuşlar. Mydonose, haklarını araman konusunda da seni tebrik ediyorum. Keşke herkes gerçekten senin kadar bilinçli olsa da, "Nereden kazıklasak kardır" mantığı olmasa satıcılarda.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Geçen işte 4.1 creative aldım 3 . gun subwoofer dan acaip sesler gelmeye basladı goturdum denediler hemen 5 dk sora yeni bi 4.1 kutusunu açıp içinden subwoofer ı verdiler.Bozuk parçayı da onların aldıgı yere goturduler...PcGold tavsiyemdir musteri hizmetleri ve anlayışları oldukça iyi...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bua rada ben 5.1 creative war 2 kolondon ses gelmo demın warcraft oyanrken cızırtı oldu gelmıyen kolonlardan acaba bi sorun mu war gidip deiştirsemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 en guzelini yapmisin birakma peslerini bu kadar basit bi isi bile yapamayip yuzlerine gozlerine bulastiriyolar[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi helal olsun. 1$ bile vermemek lazım. taqmamen tembellik. 8x writer nasıl bulamaz ya.bu arada böle çığırtkanlık yapıp ortamı deşicek birileri lazımzsa saat söyle buluşup gidelim[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tebrik ederim cabaların icin.keske herkes böyle bilincli olsada firmalar insanları kazıklamak icin yer aramasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla ben ürünleri sabancının TeknoSA larından alıyorum servislerinden de gayet memnunum... cidden 15 gün içinde götürünce geri alıyorlar, arızalı mallar hakkında 1 iş günü içinde durum raporu geliyor, söyledikleri tarihden de önce teslim ediyorlar...[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 harbi helal olsun benim başıma böyle birşey gelse heralde konuşmak yerine bağırıp çağırmayı ortalığı birbirine katmayı denerdim...iyi sabretmişsin 28 gün felan...ben 1 hafta anca dayanırdım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: killers, 30 Ocak 2005 14:22 tarihinde demiş ki: valla ben ürünleri sabancının TeknoSA larından alıyorum servislerinden de gayet memnunum... cidden 15 gün içinde götürünce geri alıyorlar, arızalı mallar hakkında 1 iş günü içinde durum raporu geliyor, söyledikleri tarihden de önce teslim ediyorlar... ama teknosa birazcık kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Valla en iyisini yapmışsın kutlarım Benim daha cuzu bi olayım vardı deniz gözlügü almıştım aldım açtım ilk kullanma gözlük değil delikli peynir mübarek su girmeyen yeri kalmadı gözlügün aldım götürdün aldıgım yere 15 dk önce aldımgım şey gözlükten başka herşey ya değiştirin yada parasını geri verin dedim adam yok olmaz öle şey satılan mal geri alınmaz falan dedi dedim bozuk nası geri alınmaz utanmıyomusun bozuk mal satmaya dedim adamda bana öle geldi benmi bozdum dedim tabi ezik gibi duran bi tip olsa karşısındaki kurtulcak girdim tüketici haklarından çıktım davadan :) admaa dedim sizde aldıgınız firmaya iade edeceksiniz onlarda size ya yenisini yada parasını geri vermek zorunda yoksa sizde başvurun kullanın haklarınızı dedim neyse :) aldıık gözlügü yenisini :) o saglam çıktı :)) azcıkkk ugraşacan yoksaa insan kazıklamayı severler :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 wallaha ayıptır günahtır ...[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yuh be 17 $ için bunu yapacak kadar düşüyorlarsa Rezillik ötesi bişi kazancakları 17 $ peki zamanla kaybedecekleri para ne acaba ? bunu düşünmüyorlarmı parayı biraz şeref denilen bişi kalmamıs bunlarda cok iyi yapmıssın ben olsam kavga ederdim hakim olamazdım tabi kavgaya karsıyım ama bünye meselesi ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mavi bilgisayar rezil oldu nuauhauhaa. Bu arada helal olsun arkadaşım sana da. Hakkımızı almayı bilmeliyiz.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 adamlar ufak hesap yaparken cok pis battılar şu haberi okutun herkese okusunlar ki almasınlar ordan heh 1 kişi maviden alıcakken almassa simdi adamlar da su topici okurlarsa ozaman ders olur.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Maviden birşey almam bir daha.. Bu arada yazıcıoğlunun içinde üçüncü kattaki transdatayi tavsiye ediyorum kesinlikle.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Evet heriflere bu topicin linkini yolla mail olarak ben de almıyorum , kapısının önünden geçmem artık.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bu sabah Maviden aradılar ve "Ufotek başka bir şubesinde 8x dvd writer bulmuş. Ve postalamışlar. Ürün elimize gelince biz sizi arıycaz" dediler. illa uğraşmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1 ay sora yaptıklarıda ayıp be[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- [Bu mesaj asdasd tarafından 31 Ocak 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu kadar beklettikleri için tazminat falan isteyebiliyosan iste. bu arada ben de gold'u tavsiye ederim, gerçi bişey almak için sıraya giriosunuz 10-15dk ayakta bekletiyolar falan ama sorun çıktığında çat çat değiştiriyolar.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar