thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 arkadaşlar osi ile alakası yok fakat orjinal cd sahipleri burada daha fazla bulabileceğim için yazmak istedim. bana the second age cdsinin bir kopyası gerekiyor. elinde olan varsa kopyalayıp posta ile falan gönderme şansı olabilir mi? bende var bir kopya fakat 1.xx versionundan sonra biraz daha patch yapıp kalıyor patchleri yapamıyor, birde bunların yapabilen second age cdsi de vardı bir zamanlar ama kayolmuştu. hı? var mı? teşekkürler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abı emuleyı yukle ultimaonline the second age yaz 20 30 kulanıcılı cıkıo download ed ordan yaw baglantım saglam sa ornet 512 ıse edersın 265 k ıse zorlanırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya karşı ödemeli olarak kargoyla falan biri yollasın kopyasını, yok mu kimsede?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cdlerimi karistiriyim biraz eger bulursam haberdar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çok iyi olur sağol :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar