Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kafayı yicem, her emote yaptığım zaman client çöküyor. Dance tan tutun sit e kadar. Az önce sit yaptım bi saat kadar afk olacaktım, yine çöktü client :/ Nedeni nedir bunun? Dün guildchatte biri daha bahsetmişti böyle bi sorun var diye.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu sorunun cevabı "emote sorunu" adlı topicte var[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: theblackdevil, 31 Ocak 2005 10:14 tarihinde demiş ki: .. "emote sorunu" adlı topic ..Guzelmis, direk arayip url vermek yerine insanlari aramaya tesvik ediyor :p Kullanayim bu taktigi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Gözüm döndü, pardon =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet baggio... tembel bir topluma HAYIR! saka bi yana, aklıma url koymak gelmedi :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar