Anhora Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Benim eski konumu garbage'a bile göndermeyip direkt silmişler galiba bulamadım. http://demo1.starsdeveloper.com/ Şunu yapmak zor mu ya? Ya da daha basit bir sosyal network sitesi. Millet ahkam kesiyordu ben 2 günde yaparım diye vs. Vardı öyle dev arkadaşlarım. Benim kafam karıştı nginx'ler apache'ler.. Neyin ne işe yaradığını anlatan, böyle siteler yapmayı adam akıllı öğreten bir tuto var mıdır acep? Udemy felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bir kaç düşman edinmeden, 500 milyon arkadaş kazanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ben finaldeki 20 puanın derdindeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ben daha ubuntuyu kurana kadar bin tane sorunla uğraşıyorum, 2 saat geçiyor da. Seveyim böyle aşkın ızdırabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 e ben sana atmıştım incelemedinmi ? Ayrıca ne alaka altyapı ile niye uğraşıyorsun ? Proje site değilmi ne alaka hosting i filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Baktım ona cloud için aylık 29 dolares istiyor. Trial'da 2 hafta free. Ben 4. ayın sonunda teslim edicem projeyi. Aslında bu projeyle birlikte PHP'yi de öğrenmek istiyorum. O yüzden böyle bir proje aldım. Şimdi vmware'a ubuntu kurup lamp + atom yükleyip internetten tuto araştırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 http://bfy.tw/4kL1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 daha actigin konuyu bulamiyosun, senin neyine social network. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 mitat'i bekle, format atip gelsin bi yardimci olur sana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 7. saatin sonunda facebook scriptini çalıştırmış bulunuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar