Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Cross platform zor ya , ama 2018 3. çeyrek gibi windowsta çalışacak alarm programı çalışmaları tüm hız devam ediyor.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Otellerde kullanılabilecek tarzda. 106 no'lu oda pascalnouman saat 4:00 diye kuracaksın , saat 4 olunca kocaman kırmızı dev alarm çıkacak bağıra bağıra 'PASCALNOUMAN WAKE-UPINI YAP ULAN HIYAR' diyecek sana , bu ses ne diye dönüp bakınca ekrana yazıyı görüp haaa arayayım şu hıyarı diye arayacaksın wake up call sööööör diye uyandıracaksın. edit : tabii bunu android ve ios uyumlu yaparsan , ekran başında değilsen bile telefonun bangır bangır öter orada yazar bildirim olarak 'PASCALNOUMAN WAKE-UPINI YAP Bİ DE BİLGİSAYARDA ŞUAN BANGIR BANGIR GİT ONUDA Bİ KAPAT' falan der , hasss onu unuttum diye koşa koşa bilgisayarın başına gider onu kapar uyandırmayı yaparsın. Bu da molaya sigaraya çaya kahveye gittiğinde işe yarar.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 kendini aradan cikart..o saatte otomatik olarak musteriyi arasin..ki internette de var bir suru..
Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Öncelikle onun nasıl yapıldığına dair gram fikrim yok , hani yapılabiliyodur ama ben bilmiyorum nasıl oluyor o . İkincisi , aramaz , bişi bozulur , emin olamayız , hani aradı mı sistem aramadı mı , uyandırdı mı uyandırmadı mı vs , insan arayınca garantiye alabiliyosun 'UYAN ULAN EMENIKE' diyosun , 'tamam tamam kalktım sağol' diyor falan , şimdi otomatik sistem arasa misafiri , ondan sonra nereden bilicez adam uyandı mı uyanmadı mı , sistem harbiden aradı mı aramadı mı , tek bir falso , yılda 1 tane uyandırma kaçırsa alet , otelde konaklayan misafir uçağını kaçırsa , bundan bağlantılı toplantısını kaçırsa , toplantıdan dolayı müşterisini kaçırım milyon dolarlık anlaşmayı yapamasa? Bunları yaşadım bizzat oradan biliyorumda konuşuyorum oluyor böyle şeyler otellerde. Bunun sebebi gerizekalı santral (eskiden buydum) olsun , benim sistem değil.
Öne çıkan mesajlar