Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyi çalıştırıp Visual Studio'yu çalıştırmayan laptop sorunu

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Otellerde kullanılabilecek tarzda.

106 no'lu oda pascalnouman saat 4:00 diye kuracaksın , saat 4 olunca kocaman kırmızı dev alarm çıkacak bağıra bağıra 'PASCALNOUMAN WAKE-UPINI YAP ULAN HIYAR' diyecek sana , bu ses ne diye dönüp bakınca ekrana yazıyı görüp haaa arayayım şu hıyarı diye arayacaksın wake up call sööööör diye uyandıracaksın.

edit : tabii bunu android ve ios uyumlu yaparsan , ekran başında değilsen bile telefonun bangır bangır öter orada yazar bildirim olarak 'PASCALNOUMAN WAKE-UPINI YAP Bİ DE BİLGİSAYARDA ŞUAN BANGIR BANGIR GİT ONUDA Bİ KAPAT' falan der , hasss onu unuttum diye koşa koşa bilgisayarın başına gider onu kapar uyandırmayı yaparsın. Bu da molaya sigaraya çaya kahveye gittiğinde işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle onun nasıl yapıldığına dair gram fikrim yok , hani yapılabiliyodur ama ben bilmiyorum nasıl oluyor o . İkincisi , aramaz , bişi bozulur , emin olamayız , hani aradı mı sistem aramadı mı , uyandırdı mı uyandırmadı mı vs , insan arayınca garantiye alabiliyosun 'UYAN ULAN EMENIKE' diyosun , 'tamam tamam kalktım sağol' diyor falan , şimdi otomatik sistem arasa misafiri , ondan sonra nereden bilicez adam uyandı mı uyanmadı mı , sistem harbiden aradı mı aramadı mı , tek bir falso , yılda 1 tane uyandırma kaçırsa alet , otelde konaklayan misafir uçağını kaçırsa , bundan bağlantılı toplantısını kaçırsa , toplantıdan dolayı müşterisini kaçırım milyon dolarlık anlaşmayı yapamasa? Bunları yaşadım bizzat oradan biliyorumda konuşuyorum oluyor böyle şeyler otellerde. Bunun sebebi gerizekalı santral (eskiden buydum) olsun , benim sistem değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...