Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 beyler serverimiz acilmnistir loginimiz loginserver=195.174.107.229,2593[hline] Icq=349844412 [email protected]
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yukarda bu iş için ayrılmış bir topic var oraya yazsaydın iyi olacaktı ama neyse hayırlısı olsun[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 default shard adını değiştirseydiniz bari :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Gözüme Güzel Gözüktü Kalsın dedim :)[hline] Icq=349844412 [email protected]
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 BağLantI we Sponsor war mI ? *!biLdiğiniz gibi Joe çok kILdIr :D*[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ha birde 24 saat açıkmı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 edit var mı yok mu?[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara»
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya en azından bi server ismini deiştirmeyi deneseydiniz ahuahau menace central ha ahahaha ne tesadüf benim server ismide aynısı benden mi çaldın yoksa telif hakkı isterim baq zuzu ahauha :PpP[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok dun ben nasil degistirilecegini ogrettim.. yanliz baya hararetli bir calisma vardi! gmler,adminler ve hatta owner(LAR) birbirlerinden res tasi falan istiyordu.. :P ben istedikleri bir itemin type ini t_shrine koyun, res tasi olur dedim ama duymadilar yada anlamadilar heralde.. bide level sistemi eklemisler! [tier 9999, level 25] yapmak icin her yolu denediler.. experince tag degerinizi yukseltin dedim ama tagin ne demek oldugunu bilmiyorlardi.. :D neyse herkez bir zamanlar acemiydi.. insallah gelistirirler kendilerini..![hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 mahauahuahau komedi ya madem lvl sist. kullanmayı bilmionuz neden yapıyonuz bu 1 , 2.si server a girdin mi abi nasıldı merak ettim şimdi 3. sü res taşını naapcaklarmış anlayamadım hiç olmadı bi .add i_ankh koy dupe la xflip yap ahauuaha komik iş...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 abi server a az önce girdim help room u yapmışlar mı bi bakiim dedim siyah ekran varya oraya gitti nası kotum ben orda page attım admin geldi. biraz geri gitti "" söle "" dedi böle rp den uzak acemiler hangi akla hizmet kuruyolarki srw srw da kimler var dedim player yoq dedi bana pfffff komik ya...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi bakalım kolay gelsin umarım başarılı olursunuz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Öne çıkan mesajlar