Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverimiz acildi Menace Central

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya en azından bi server ismini deiştirmeyi deneseydiniz ahuahau menace central ha ahahaha ne tesadüf benim server ismide aynısı benden mi çaldın yoksa telif hakkı isterim baq zuzu ahauha :PpP[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
yok dun ben nasil degistirilecegini ogrettim..
yanliz baya hararetli bir calisma vardi!
gmler,adminler ve hatta owner(LAR) birbirlerinden res tasi falan istiyordu.. :P
ben istedikleri bir itemin type ini t_shrine koyun, res tasi olur dedim ama duymadilar yada anlamadilar heralde..
bide level sistemi eklemisler! [tier 9999, level 25] yapmak icin her yolu denediler.. experince tag degerinizi yukseltin dedim ama tagin ne demek oldugunu bilmiyorlardi.. :D
neyse herkez bir zamanlar acemiydi.. insallah gelistirirler kendilerini..![hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Mesaj tarihi:
mahauahuahau komedi ya madem lvl sist. kullanmayı bilmionuz neden yapıyonuz bu 1 , 2.si server a girdin mi abi nasıldı merak ettim şimdi 3. sü res taşını naapcaklarmış anlayamadım hiç olmadı bi .add i_ankh koy dupe la xflip yap ahauuaha komik iş...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
abi server a az önce girdim help room u yapmışlar mı bi bakiim dedim siyah ekran varya oraya gitti nası kotum ben orda page attım admin geldi. biraz geri gitti
"" söle "" dedi böle rp den uzak acemiler hangi akla hizmet kuruyolarki srw srw da kimler var dedim player yoq dedi bana pfffff komik ya...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

• Yeni Oluştur...