Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 way yeni nukebaslıklı kızlar türemiş. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bence hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 -----------------We Love You Bonzi Buddy------------------ ---------------05.07.2004 - 07.07.2004-------------- ------Feed Fındık Fıstık In Peace------[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 07 Temmuz 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: edi, 07 Temmuz 2004 02:46 tarihinde demiş ki: playboy, bi kere bu yaptigin ayip, baskasinin yazisini kaynak gostermeden ve de ustelik kendinin gibi kullanmissin. ustelik pek de sansli sayilmassin cunku sen belki farkinda degilsin ama bu yaziyi vakti zamaninda (1999) Non Serviam icin yazmis olan Emaleth de bu forumun bir uyesi daha da kotusu genel yoneticilerinden birisi. :) tez zamanda farkedilmesini saglayacagim. zamaninda yazilmis guzel yazilarin uzerine seviyesiz insanlarin oturmasini onlemek icin... plagiarizm mi olmus hocam ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 plagiarizm deil unity aynen bastan sona kopya olmus :) calinan fikir deil yazinin kendisi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 09:40 tarihinde demiş ki: buraların cadısı olarak da bilinirim. 4) şansın gittikçe kötüleşiyor olacak ki, arakçılardan ve hatta yalancılardan hiç hazzetmeyen bir cadıyım. 5) kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama, bir diğer özelliğim de "suç ve ceza" yöntemine en derin hislerimle inanmamdır. bütün bunlar demek oluyor ki, sen paticik hayatının baharında, tarafımdan mimleneceksin ve bir de ceza alacaksın. aPla cocuklarina aciyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: edi, 07 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki: plagiarizm deil unity aynen bastan sona kopya olmus :) calinan fikir deil yazinin kendisi biz buna literatürde "arak" adını veriyoruz. [Bu mesaj Emaleth tarafından 07 Temmuz 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bonziye alternatif :P http://www.angelfire.com/cantina/jalapeno/h3kava.jpg[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? [Bu mesaj Deep-Night tarafından 07 Temmuz 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 emanin playboy olmadigini nereden bilelim ? haa ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lol be kardesim lol be :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 itiraf ediyorum: playboy benim! hiç ilgi görmeyen kızları tavlama threadine yeni bir heyecan, yepisyeni bir soluk getirmek için yaptım. pişman değilim. i haxXor you. paticik masterZ are sonofabitch! ayrıca nükbaşlıklıkız karakedinin ta kendisidir. nefir ise bir turizm şirketinde değil, bir adult forumunda adult olarak çalışmaktadır. en yakın arkadaşı dark evinde sırtlan beslemektedir. sırtlanını gezdirirken popa rastlayıp admin olmuştur. pop ise kenan doğuludur. nefirin çalıştığı forumun background müziklerini bestelerken ekibe katılmıştır. ayrıca wastiee aslında bir bottu, ama sonrada ai fazlasıyla gelişince şarkinin bedenini haxxorlayıp reele düştü. şarki wastinin avatarıdır. atheöy ise hayalettir. bir görünüp bir kaybolması ondandır. çok daha fazlası, en heyecanlı haberler az sonra bu forumda!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Whhh wahhh emayıda kaybettik...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki: nefir ise bir turizm şirketinde değil, bir adult forumunda adult olarak çalışmaktadır. fasdasfhuıhenasdasfafafagasdfasf[signature][hline]güle güle doktor x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bi maymunda böyle göçtü gitti bu diyarlardan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 PlayGirl yok mu? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 taze bitti yau..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bonzileri sevelim, besleyelim. *! çaktırmadan fıstık atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bomzilere kabuklu yemiş atmayalım *!Çuvalla fıstık atar*[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster Gıcık [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Baba banladılar ya ne bonzisi yok kalmadı bonzi falan. Bana verin fıstıkları ben çok severim.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 *! Fıstık atar * Yakala senden seviyosan[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sağol + ben yatıyorum, iyi geceler size :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 karnın doydu yat tabe *! fıstık atar * gel bakim gorilcik birazda biz sevelim[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum: playboy benim! hiç ilgi görmeyen kızları tavlama threadine yeni bir heyecan, yepisyeni bir soluk getirmek için yaptım. pişman değilim. i haxXor you. paticik masterZ are sonofabitch! eniste ne diyo bu ise ? oyle balsa satranc takimiyla nereye kadar idare edebilecegini dusunuyorsun ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehu son yarım saattir okuyup gülüyorum gecenin bi köründe. sanat eseri gibi olmuş ema, ne yazsak boş bunun üzerine :) said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum: playboy benim! hiç ilgi görmeyen kızları tavlama threadine yeni bir heyecan, yepisyeni bir soluk getirmek için yaptım. pişman değilim. i haxXor you. paticik masterZ are sonofabitch! ayrıca nükbaşlıklıkız karakedinin ta kendisidir. nefir ise bir turizm şirketinde değil, bir adult forumunda adult olarak çalışmaktadır. en yakın arkadaşı dark evinde sırtlan beslemektedir. sırtlanını gezdirirken popa rastlayıp admin olmuştur. pop ise kenan doğuludur. nefirin çalıştığı forumun background müziklerini bestelerken ekibe katılmıştır. ayrıca wastiee aslında bir bottu, ama sonrada ai fazlasıyla gelişince şarkinin bedenini haxxorlayıp reele düştü. şarki wastinin avatarıdır. atheöy ise hayalettir. bir görünüp bir kaybolması ondandır. çok daha fazlası, en heyecanlı haberler az sonra bu forumda!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ancak devamını bekleyebiliriz ehehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar