Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız tavlama dersleri // ripped-off by PlayBoy, haxXored by Emaleth

PlayBoy

Öne çıkan mesajlar

-----------------We Love You Bonzi Buddy------------------

---------------05.07.2004 - 07.07.2004--------------

------Feed Fındık Fıstık In Peace------[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.

[Bu mesaj kiddo tarafından 07 Temmuz 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 07 Temmuz 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
playboy, bi kere bu yaptigin ayip, baskasinin yazisini kaynak gostermeden ve de ustelik kendinin gibi kullanmissin. ustelik pek de sansli sayilmassin cunku sen belki farkinda degilsin ama bu yaziyi vakti zamaninda (1999) Non Serviam icin yazmis olan Emaleth de bu forumun bir uyesi daha da kotusu genel yoneticilerinden birisi. :)
tez zamanda farkedilmesini saglayacagim. zamaninda yazilmis guzel yazilarin uzerine seviyesiz insanlarin oturmasini onlemek icin...

plagiarizm mi olmus hocam ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 07 Temmuz 2004 09:40 tarihinde demiş ki:
buraların cadısı olarak da bilinirim.
4) şansın gittikçe kötüleşiyor olacak ki, arakçılardan ve hatta yalancılardan hiç hazzetmeyen bir cadıyım.
5) kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama, bir diğer özelliğim de "suç ve ceza" yöntemine en derin hislerimle inanmamdır.

bütün bunlar demek oluyor ki, sen paticik hayatının baharında, tarafımdan mimleneceksin ve bir de ceza alacaksın.

aPla cocuklarina aciyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum:
playboy benim!
hiç ilgi görmeyen kızları tavlama threadine yeni bir heyecan, yepisyeni bir soluk getirmek için yaptım.
pişman değilim.
i haxXor you.
paticik masterZ are sonofabitch!

ayrıca nükbaşlıklıkız karakedinin ta kendisidir. nefir ise bir turizm şirketinde değil, bir adult forumunda adult olarak çalışmaktadır. en yakın arkadaşı dark evinde sırtlan beslemektedir. sırtlanını gezdirirken popa rastlayıp admin olmuştur. pop ise kenan doğuludur. nefirin çalıştığı forumun background müziklerini bestelerken ekibe katılmıştır. ayrıca wastiee aslında bir bottu, ama sonrada ai fazlasıyla gelişince şarkinin bedenini haxxorlayıp reele düştü. şarki wastinin avatarıdır. atheöy ise hayalettir. bir görünüp bir kaybolması ondandır.

çok daha fazlası, en heyecanlı haberler az sonra bu forumda!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum:
playboy benim!
hiç ilgi görmeyen kızları tavlama threadine yeni bir heyecan, yepisyeni bir soluk getirmek için yaptım.
pişman değilim.
i haxXor you.

eniste ne diyo bu ise ? oyle balsa satranc takimiyla nereye kadar idare edebilecegini dusunuyorsun ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ehu son yarım saattir okuyup gülüyorum gecenin bi köründe. sanat eseri gibi olmuş ema, ne yazsak boş bunun üzerine :)

said:
Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum:
playboy benim!
pişman değilim.
i haxXor you.

ayrıca nükbaşlıklıkız karakedinin ta kendisidir. nefir ise bir turizm şirketinde değil, bir adult forumunda adult olarak çalışmaktadır. en yakın arkadaşı dark evinde sırtlan beslemektedir. sırtlanını gezdirirken popa rastlayıp admin olmuştur. pop ise kenan doğuludur. nefirin çalıştığı forumun background müziklerini bestelerken ekibe katılmıştır. ayrıca wastiee aslında bir bottu, ama sonrada ai fazlasıyla gelişince şarkinin bedenini haxxorlayıp reele düştü. şarki wastinin avatarıdır. atheöy ise hayalettir. bir görünüp bir kaybolması ondandır.

çok daha fazlası, en heyecanlı haberler az sonra bu forumda!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...