Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız tavlama dersleri // ripped-off by PlayBoy, haxXored by Emaleth

PlayBoy

Öne çıkan mesajlar

şimdi karşımızda "...kaliteli adult forum olacaksın..." diyen bir kişi ile erkeklere kız tavlama yollarını gösteren bir kişi var. Ben şahsen ikincisini daha güvenilir buluyorum. Hem bakınız nick ile yazım arasında da uyum var.

Viva la Paticik, Viva La Playboy :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bence esas sen ondan çaldın. Bu yazının sana ait olduğuna dair Kültür Bakanlığından bir yazı veya Noter'den bir belge filan var mı?

*! Ortamı iyice bulandırır*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu noktada dikkat çeken olay şu ki; ema 99da masumca kız tavlama tekniklerini anlatırken sene 2004 te paticiki adult foruma çevirme çabalarına yelken açmış. dünya kötüye gidiyor arkidişler.

*!kedinin fıstıklarını yer*[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

*! Ztooonggggg*
peki forumu sırtlanıp gitmek ile ilgili planlar ile alakan yok mu ema hanımefendi

O sırtlan ile bu sırtlan arasındaki bağ, köprücük kemiğinde yapılan tendonların bağları ile ne derecede alakalıdır. Halkımız gerçekleri bilmek istiyor...
*! Ztooonggggg*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 07 Temmuz 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
*!kafası karışır*
ya ben ben değilsem?
ya ben playboysam mesela?
aynı zamanda haklı da oluyo muyum böylece?
peki orhan gencebay nerden çıktı?

*! "gizli pencere" filmine gitmesini önerir *[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel olucak daha bitmedi bu eğlence...
İlk önce Playboy tüm arkadaşlarına paticik'i kötüledikten sonra bilimum oyun sitesine girip orada da paticik'i kötüleyecek. Çünkü o hep hakkı yenmiş olan cengaver olucak. En sonun da cigicigi'ye gidip "ben paticik'i h3klemek istiyorum bana yardım edin" diyecek ve burada da ona fıstık atılıp Playboy'un bir daha hiç bir elektronik alet'e dokunmaması sağlanacak :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...