Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız tavlama dersleri // ripped-off by PlayBoy, haxXored by Emaleth

PlayBoy

Öne çıkan mesajlar

Benim mesleğim bu ben daha ince ve daha iyi anlatırım :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

walla yazıyı okumadım, okumamda. Kişisel kanaatim bu yazıyı okuyacak adam zaten kız tavlama konusunda umutsuz derecede yeteneksizdir ki umudunu böyle yazılardan alacağı taktiklere bağlamıştır. Sonuçta yine başarısız olur.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 07 Temmuz 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
sen nesin ki ? lol :) kaç kızla çıktın gözüm..

oho sayamazsın beynin yetmez saymaya.. :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PlayBoy, 07 Temmuz 2004 01:56 tarihinde demiş ki:Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur. Sermaye var diye havaya girme, işlet sermayeyi, topla kozalakları. Öpüyorum en derin ablalık hislerimle... Yerim!

Neymiş: Biryerlerden çaldığımız yazıları en azından okuyormuşuz. Yada cinsiyetimiz konusundaki belirsizliği birşekilde açıklamalıymışız.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bir keko daha ordan ablamın ağzından konustum ama tın tın[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PlayBoy, 07 Temmuz 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 07 Temmuz 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
sen nesin ki ? lol :) kaç kızla çıktın gözüm..

oho sayamazsın beynin yetmez saymaya.. :D

hadi canım evladım pipini göster amcalara :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 07 Temmuz 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
Buradan buyurup, sırtı sağlam biryerlere dayamalı. Zira konu ince..

bu arada qui linkteki topicte yazan linke tiklayinca gorunteleyemiorsunuz yetkinis yok dio =)
link bile evrensel sap oldugumu anladi ya böhü :([signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

playboy, bi kere bu yaptigin ayip, baskasinin yazisini kaynak gostermeden ve de ustelik kendinin gibi kullanmissin. ustelik pek de sansli sayilmassin cunku sen belki farkinda degilsin ama bu yaziyi vakti zamaninda (1999) Non Serviam icin yazmis olan Emaleth de bu forumun bir uyesi daha da kotusu genel yoneticilerinden birisi. :)
tez zamanda farkedilmesini saglayacagim. zamaninda yazilmis guzel yazilarin uzerine seviyesiz insanlarin oturmasini onlemek icin...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

izninizle ROFLMAO diyerek başlıyorum.

sonra devam ediyorum:
aaaaah playboy kardeş ah... anlaşılan paticik'in ellerinin kollarının nereye kadar uzandığının farkında değilsin. hatta bu, farkında olmadığın şeylerin sadece biri, çünkü şunların da farkında olman gerekiyordu:

1) ben yazdım dediğin, hatta "apla" detayını bile "ablamın ağzından yazdım" (o nasıl oluyorsa) diye savunduğun yazıyı 1999 yılının ılık bir akşamında oturup BEN yazdım.
2) şansa bak ki aynı ben burda adminim.
3) kötü şansına bak ki, admin kişiliğimin yanısıra buraların cadısı olarak da bilinirim.
4) şansın gittikçe kötüleşiyor olacak ki, arakçılardan ve hatta yalancılardan hiç hazzetmeyen bir admin cadıyım.
5) kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama, bir diğer özelliğim de "suç ve ceza" yöntemine en derin hislerimle inanmamdır.

bütün bunlar demek oluyor ki, sen paticik hayatının baharında, tarafımdan mimleneceksin ve bir de ceza alacaksın.

olayın ciddiyetinin çok fazla olmaması sebebiyle (sonuçta arakçının biri bir arak yapmış, çok şaşırtıcı olmasa gerek) cezanı da ciddiyetsiz tarafından veriyorum. ama bil ki son derece ciddi şekilde gözlem altında olacaksın.

arakçılığın sonu ayakçılıktır, bu da kulağına küpe olsun.

hadi hayırlı traşlar...

[Bu mesaj Emaleth tarafından 07 Temmuz 2004 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu dergiden almıstım kendimden bişilerde kattım senin yazdığını bilmiorum ama dergiden almıstım[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth apla senin werdiğin linke girilmio yetkim yetmiomuş ole bişiler dio[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...