cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 hayır üçüncünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 hayır üçüncünün kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 maroon5 said: büyük ihtimal yeni çıkacağı çocuk baya ısrarcı olacak ve o iş evlenmeden önce yaşanacak. kafama sıçayım. sadece bunu diyorum. çocuğun zorlamasına gerek yok, kendi ister zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 benjani said: maroon5 said: büyük ihtimal yeni çıkacağı çocuk baya ısrarcı olacak ve o iş evlenmeden önce yaşanacak. kafama sıçayım. sadece bunu diyorum. çocuğun zorlamasına gerek yok, kendi ister zaten. benleyken istemedi ya da bende bi sorun var. goddamnit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 olay orda zaten, yeni sevgilinin işini kolaylaştırdın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bu başlığı gördükçe güncelde ''She Will Be Loved'' şarkısının sözleri kafamda yankılanıyor yardım edin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Sizi gidi sevisgenler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar