RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 akirafes said: Flassh said: gece yoldan kız kacırıp tecavüz edip, arkasdından gece vakti kız başıona ne işi varmış dışarda diyecek kadar tutucu mu? İngiltere tecavüzde inanılmaz boyutta. çok fazla tecavüz var. Fakat ben bunu kastetmedim. Benim söylediğim başka ama. Neyse istatistiklere bakarsan dünya genelinde Türkiye de tecavüz oranını öok düşük hele avrupa'ya kıyaslarsan eminim sonuçlarına şok olacaksın. Mesela İngiltere'de günde ortalama 300 kadın tecavüze uğruyor. Bu normal sayılıyor. Basında bile artık yer almıyor cogu. Biraz Google kullan istatistiklere bak. Hele avrupanın bir başka yüzü var yazmak bile istemiyorum. Sweden,United kingdom,Belgium,France,Netherlands, özelikle isveç istatiskleri afrikadan kötü. İtalya ise biraz bbc belgeselleri araştır istersen. Erkek çocuk pazarı nı bir incele parklarda bbc gizli çekimlerene bak. En kolay çocuk satılan ülkeyi gör. Bunları yazdığım için okuyanlardan özür dilerim. Ama hic de hayallerinizdeki gibi değil gerçekler. Yalnız Yalnız Stockholm da günde 5 tecavüz vakası oluyor ortalama. Bu standart. Çok ilginç bir şey ekliyeyim. Londra da erkekler oğlanlar kızların peşinde koşuyor rahatsız ediyor devamlı. Biri tecavüze ugradımı millet ayıplıyor. Mahalle baskısı orada bile inanmıyacagınız kadar fazla var. Cogu utancından polise gidemiyor. Tecavüz edilenin arkasından kötü konuşuluyor. Yaw bunu bırak Londra da işiniz bir polise düşsünde görün. Buradan yazmak çok kolay herşeyi. ulan istatistiğe girmeyen tecavüz ensest vs olayları toplasan ülkedeki, avrupaya nal toplatırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 olabilir ben verilere göre yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 BabacumMostors said: köz dağılır bu arada nargile hiç özlemediğim bir şey ki lisede 40 yıllık nargile içicisi gibi sürekli içerdim neydi o rexxin karşısındaki nargileciye az para bayılmadım eftelya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar