yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bence Gayet güzel ama Tr hesabina yollanan paralar cekilmiyo galiba ?[signature][hline]Mavi Bir Dünyada Mavi bir FM diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen almanyadasın tabi biza kıllık yapıo koca kafalı paypal :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Evet benim icin sorun olmuyo :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmmm sanırım internette paypala raki pbir firma yok dimi... arkadaşlar hemen bir türkpal açıyorum haberiniz olsun herşey çok garanti olucak yok efendim böle böle 2000$ lık alışveriş yaptınız bıdı bıdısı da olmucak çok güvenilir olucak herkes gönül rahatlığıyla alışveriş edebilicek :) harbi aslında böyle bir girişimde bulunmalı bir şirket paypal şu anda tekel durumda o yüzden de bi tarafları kalkık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar