Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bi donem burda eksi sozluk diyenleri ezip casit olduklari icin atiyorduk :( ozledim o gunleri, sozluk lumpen mekani direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Cidden dandik ismi. Yazarlara da youser deniliyor. loser gibi sdf bence de tutmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Girdim biraz okudum ve yine "kurtcu terorororo sevici" keywordlerini kullanarak arguman sunan entryler gordum biraktim. Ulkucu ulusalci free mekan yok mu her yerde ayni salakligi gormek sart mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tutar tutmaz size ne olum size mi geliyo para. beğenirseniz kullanın beğenmezseniz kullanmaıyn işte. 15 adam juri gibi oturmuş tutmaz diye lagaluga yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hipster gibi olacağım da tutması zaten kötü, bir şeyin tutmasını istiyorsanız siz de tutun bence. söz konusu ekşi sözlük göçü olmadan önce yazıyordum. ondan önce ciddi bir süre de takip ettim. ama böyle bir şey olabileceğini ya da kapanacağını kestirdiğimden kitap girmedim hiç. goodreads varken saçma zaten. neyse göç başladığı anda sıçtı zaten site, anket doldu bok ettiler sığırlar. şöyle açıklayayım: beşiktaş gördüm mesela başlık olarak iyi açıklar diye girdim baktım, 28 şubat sözlük boklamasından önce tam 17 entry girilmiş. 1 senede. 2015 martından beri. 28 şubat 2016 - 8 mart 2016 arası 29 entrysi var. mülteci doluşan isveç gibi oldu site. anket ve sığ cümle doldu. alarm melodisi olarak seçilmiş müzikler sigara içme nedenleri rte sesiyle 8 mart mesajı vermek vs ekşi'den kaçtılar ama ekşi gibiler hâlâ anlayamadılar. sonuçta 1861 köylü reformu gibi oldu site için. Bazı akıllılar da ekşi'de direniyorlar sdfsdfsd. Teslim olmayacağız!! Akıttığınız kan çar'ın kanıdır. Çar'a ateş ediyorsunuz! lümpenler ziyan oluyor : ( tl:dr Laurelin haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar