Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Selamlar yüce efendiler Bu aralar alarm veriyor harddisk ,büyük ihtimal bu bad sector dedikleri olaydan.İnt bakındım bir kaç program ismi vermişler.Taratıp bad sectorleri bulup onarıyormuş Cesaret edip indirmedim .Donanım bilgimde pek yok.Hdd yi bu durumdan kurtarmanın bir yolu varmı.Şu an bir sıkıntı yok daha sonra anımsat diyorum geçiyorum .İleride büyük ihtimal elime alıcam ben bu hdd yi durum onu gösteriyor sanırım. Şimdi hdd bilgi ,arşiv vs oyun yok peh hepsi silinsede pek umrumda değil.Duruma göre napiyim kurtarma nasihatlerinizimi dinleyeyim yoksa gidip yeni bir hdd mi alayım. (Kasayı yeni aldım 5 gün oldu,ikinci el .Tabi ilk 3 gün bir uyarı vermedi.4. gün bu hatayı vermeye başladı.Büyük ihtimal satıcı bana kakaladı bunu ) Varsa yapılabilecek birşey yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bad sector tamir olmaz, hatta zamanla artar yeni hdd alıp eskisini yedekleyip atıyoruz yada dh da falan çakıyoruz gelişine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bad sector, hdd de fiziksel hasar demek. geri dönüş yok hdtune diye bi prog var, onla bi tarat hdd in nesi var söyler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 salak bir program vardı badsectorleri kullanılmaz hale/üstünü kapamasını sağlıyordu filan. Geri kalan hdd yi rahat kullanmanı sağlıyordu. Hatırlayamadım bi an ama mantığı çok basitti badsectorlü alanı sector aralığına hiç dosya yapısı oluşturmuyordun böylelikle orasıyla alakan olmuyordu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Birde sapıttı bu kendi kendine cd sürücüsünü açıyor felan korkmaya başladım şu an .Ben bunu bozulana kadar sömüreyim o zaman .Hiç kasmaya gerek yok gidip yenisini alim kafa rahat olsun.Yedeklicek birşeyim yok çıkarır atarım çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 oho birden yıl 1999 a döndüm eski anılarım canlandı bak asfkjasfkjas ne bilgisayarların cd romunu açmıştık ya zamanında hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Aferim korkut böyle sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar