Caguar Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Söylediklerimizle anladıklarımız hangi noktalarda buluşuyor? Nerelerde ayrışıyor? “Ne Diyoruz, Ne Anlıyoruz?” programında buluşan ekonomist, siyaset bilimci, yazar ve çevirmen Mehmet Ali Kılıçbay, gönül felsefesinin mimarı olarak kabul edilen Prof. Dr. Ahmet İnam ve Türkiye’nin önde gelen psikiyatristlerinden Prof. Dr. Cengiz Güleç; gerçek ile yanılsama algısını sorgulayan özgün bir stüdyo ortamında, dilimizdeki temel kavramları büyüteç altına alıyor, söylem ve anlama ışık tutuyor… Ne Diyoruz, Ne Anlıyoruz?, TRT Okul’da…Orjinal Adı Ne Diyoruz, Ne Anlıyoruz?Yönetmen Müjdat KoçerYapımcı Hasan ÇakırSunucular Cengiz Güleç, Mehmet Ali Kılıçbay, Ahmet İnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 var ya bir yandex diskte bunlarin bi 10 15 tane bolumunun mp3 leri vardi ..indirip usb ye attim arabada dinleyeyim diye..guzel birseylere benziyordu..fonetikleri tonlamalari filan bayagi iyiydi elemanlarin.. bu arada soz konusun mp3 leri google drive de de bulmus bulunmaktayim.. her halde illaaa gel paylasima girmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ben dinledim bir o kadarını güzel program. Her programa bir kavram seçip kelimenin kökeninden başlayıp nerden çıktığını ne anlama geldiğini felan konuşuyorlar. Tartışma üslupları da baya iyi. Konuyu sade biçimde tartışıp yer yer geyik de yapıyorlar. Biraz bilgilendirici biraz dinlendirici bir program olmuş. Yeni bölümleri çekiliyor mu bilmiyorum ama youtubeda çoğu programları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 dana22 said: fonetikleri tonlamalari filan bayagi iyiydi elemanlarin.. kötü niyetle söylemediğine eminim de şu adamlara eleman demek komik hafif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar