Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Valla şiir yazmaya kalksam galiba ceren sevgilin senle arası bozulur :P[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Valla bu yazışmaları ibreti alem için uplamam gerkiyordu ve de upladım yane. Her genç bir kez okumalı ve gerekli dersleri çıkarmalı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Abi nukemin olaya koptum ben ya :D[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 benim yazılarım etkilidir ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Benim şiir de baya iyiymiş hmm *!Kendini takdir eder*[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Size bir tavsiye.. ŞEhir dışından kızları sevmeyin.. Kendinizi sevdirmeyin. Maddi ve manevi olarak kendinizi seviyorsanız en azından. He bi de çocuklarınızı Fransız okullarına yollamayın.. En azından damar saglıkları konusunda iyi egitip yollayın (Kasıntı ile ilgili)[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 said: fedaykin, 10 Ocak 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Valla bu yazışmaları ibreti alem için uplamam gerkiyordu ve de upladım yane. Her genç bir kez okumalı ve gerekli dersleri çıkarmalı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down euhe çok saol :)) baya eglenceli threadmiş ehe nasıl kaçırmışım ben bunu ya pff lol yazan herkesin ellerine saglık acaip koptum bazı yerlerde meuehe[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Cerene soyleyimde bole odevini elaleme yaptirtiyor diye :)[hline]ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Eheuha ne gülmüştük. Amma kazanova varmış içimizde ama, bunu ortaya çıkaran bir topictir bu =] Justin teşekkürler tekrar, içimizdeki cevheri açığa çıkardın. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Cerenimsin sen benim En sevdiğim, herşeyim Renklendirdin hayatımı Esipte yaktın ya kalbimi Ne acımasız birisin dayı walla IKINDIM bu kadarı çıktı idare et :-) :D ehue[hline]S|-| E |< i L ¯|¯ E / M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 up! fedaykin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 up up uppppp her türk genci arada bir okumalı bu başlığı :-)))) Justin kesin en komik aşık oscarını almalı :-)))))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 eheh bizden erken davrananlar var :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: ShekiLChoCuq, 11 Ocak 2003 15:15 tarihinde demiş ki: Cerenimsin sen benim En sevdiğim, herşeyim Renklendirdin hayatımı Esipte yaktın ya kalbimi Ne acımasız birisin dayı walla IKINDIM bu kadarı çıktı idare et :-) :D ehue[hline]S|-| E |< i L ¯|¯ E / M çok basit şiirler bunlar boşverin ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Justin sen hangi okuldandın? tanıomuyuz cereni?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 fransız okulları na yollamama olayı ne alaka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 abesle iştigal... yalnız bir nokta dikkatimi çekti baya büyük bir kitle var hayatın doğrularına ulaştığına inanan. kolaydı kolaydı...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 lol sen hala ayıcıklı gravatını takıosan normaldir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bırak ya yaramaz öle kızlar :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 dersalbence[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 LOVEİSNOWHERE eheh buna bayılıyorum :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 love is no where[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Deep-Night, 05 Ekim 2002 14:07 tarihinde demiş ki: Can nedir ki Elin elimde tüketilmedikten sonra, Renklerin ne anlamı kalır; En güzeli olan sen; olmadıktan sonra Ne anlamsız hayat sen yanımda olmadıkça :p[hline]deep-night +1 işte abi ya (: ben ben ben :P[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Cümle alem bilir tüm suçum aşık olmakta, Elden gelen yok mu bu adama, Ruhum cehennem ateşlerinde yandığında, En günahkar aşık bendim aslında, Nasıl oldu anlatamadım bu günahımı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 C anın çıksız ulan ceren E skidim peşinde koşa koşa ceren R amak kaldı seni kesmeme ceren E ngelleyemezsin ceren N iye yaptın bunu ceren?[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar