Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 satırlık bir şiir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-SacrificE-, 08 Ekim 2002 20:36 tarihinde demiş ki:
Bi kere şu benimle çıkar mısın lafına hiç bi zaman ısınamamışımdır.Salakça bi laf bi kere :) kusra bakma ama romeo takılmak için de erken bi yaştasın sanırım.Sen takılmana bak evlencek miydin ki beraber olsaydın.Ağlamak falan geç bence git kola iç

ehe aynen. ama sadece bu durum için diil her durum için geçerli :)
tabi kola emer antreman ws. kondisyon eksiklii yaratıo ice tea tercih edilir. yani alakası yok konuyla herkese çıkma teklifi edip ice tea içmiorum sora :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Bence de o "çıkar mısın?" olayı zaten sana hasta olan kızı bile yıkar.

Herneyse, madem bu kadar taktın kıza, illa bir şekilde olacak diyorsun fedaykin'in -taraflı maraflı, yerden göğe haklı adam =]- bütün tavsiyelerine ve bugünkü olaya rağmen, otur bundan sonraki stratejini belirle, elindeki verileri değerlendir. Herşeyden önce artık biliyoruz ki kız senin ona ilgi duyduğunu biliyor. =P

Ehüm, ciddiyete dönersek; herşeyden önce bırak öyle iki saat ağlamayı falan, kasma kendini. Olmazsa olmaz, bırak o zaman sıradaki gelsin.

Bir de kendini şiir miir romantizm hede hödö diye zorlama, fedaykin'in dediğini yapıp zamana bırakırsan herşeyi ufak müdahelelerle, zaten bunları yeri geldiği zaman hissederek yaparsın, yeri gelmediği halde yaparsan da böyle anlamsız oluverir birden, ortada kalır.

Ortak arkadaşlarınız var ise, bu avantajı sadece ortak etkinlikler düzenlemek için kullan, sakın kalkıpta kıza üçüncü şahıslarla haber gönderme.

Koskoca Pepelek var arkanda, üzme kendini bu kadar =P
Mesaj tarihi:
Zaten sonrasında da Amerikan filmi tadında devam etmeye çalışıyor sanırım arkadaş lol =P

said:
Mephisto_, 08 Ekim 2002 21:01 tarihinde demiş ki:
said:
......"uff bu tarih çok zor ya, bana yardım etmeye gelir misin bi akşam okuldan sonra" [bu favorimdir ;)]...

said:
said:
fedaykin, 08 Ekim 2002 20:39 tarihinde demiş ki:
Burdan sakın kızın üstüne atla onu öpmeye başla filan anlama.

bende bişeyi yanlış yapıorum diodum ;)
Mesaj tarihi:
*!nefr in aradan laf soktuunu anlar anlamayanların da anlaması için de anladıını gösterir,millet aptaldır çünkü bi kısmı da aptal aşıklardır*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
tmm itiraf ediorum, ben genelde fransızcayı bahane gösteririm, + amerikan filmi deildir, fransızca lanet bir dildir fakat sayesinde 2 tane kız arkadaş edinmişliğim vardır...doğruya doğru

+ diğer atlama olayı espri niyetine sölenmiştir ama yapmaya niyetimde var, yani öle bi deneyimde bulunmadan ölmeye niyetim yok :))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Mesaj tarihi:
valla justin şimdi senin durumunda büyük ihtimalle kızlara sakız olcan, güçlü ol hatta kouyla ilgili kendinle bile dalga geçebil ve eğer gerçekten kızdan umut yoksa başkalarına bak yok seziosan bişeler yap ve kıza senle çıkma isteği yarat
* ah keşke kız hayır dediğinde zaten merdivenleri çıkarmısın diye sordum deseydin belki bi nebze yırtardın :) - oturdunda çok pis bi laf dizesidir kabul edelim -

yoksa emaleth "nine"nin dediği gibi "nexxxttt"
elin öpülür emaleth nine, ya emaleth nine sana bi soru soracam
şimdi babil kulesi tam olarak neredeydi? hani sen o sıralar yaşıyosunda biliysundur diye sordum :)
Mesaj tarihi:
vede bölece kızın sana ilgi duyacağını sanıosun ?

efenim tek amerikan filmi izleyen ben değilmişim dimi nefr ve qwerty bey :p

efenim sana bunca tavsie gelio ve sen hala kendi bildiğini yapıosun...helal olsun[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Mesaj tarihi:
Öncelikle güçsüz gözükme. Sadece güçsüz insanlar konuşamaz ve sinirlerini duvarlardan çıkarır. Duygularına hakim olmayı öğren.

Bir kere reddedilmişsin niye hala ona bakıyorsun be adam... Hiç ilgilenme, bırak o merak içinde kalsın.

Ha bu arada o sınıfta bundan böyle hiç bir kızla vakit kaybetme, başka bir yerden birilerini bulmaya bak. Genellikle her ortamda bir atış hakkın vardır ve sen onu bayaa boktan bir şekilde harcadın.
Mesaj tarihi:
En guzeli benim gibi hic sevmiceksin.. Gayet guzel kizlar var okulda (SJ) hos bulduklarimda var ama birak takilsinlar :) Zamani gelince zaten o ozel kisiyi bulursun ve onu gordugun anda o oldugunu anlarsin.. Ben bir kisi buldugumu sanmistim. Beni tersleyince o anda bitti yani. Esas kisiyi bekliyorum.. Sakin fellik fellik arama zaten o seni bulacaktir.[hline][ img ]http://www.battle.net/war3/images/undead/units/animations/deathknight.gif[ /img ]

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
hoca nedir o aradığın kız falan, kaç yaşındasın bilmiorum ama 17 falan heralde büyük ihtimal lise die düşünürsek...17 "o"'nu mu bulmaya çalışıosun ?

lol

bu yaşlar genelde, beğenirsin, asılırsın, götürürsün, bırakırsın, beğenirsin, asılırsın.... vs. yaşıdır
takılmayın öle "o" olayına ya, hasta etmeyin adamı alalal[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Mesaj tarihi:
lol ya bende cidden nerde yannış yaptım diodum bi sürü yannış yakaladım cidden...abi önceden yazsaydınızya ben de her alanda bir atış hakkı olması düşüncesini destekliom...[hline]your brain is useless..
Mesaj tarihi:
ııh alanda atış konusunda, başarılı bir atış yaparsanız, o alandaki atış yapma sayınız artar

mesela 1 başarılı atış ile 2 tane hakkınız doğar böle 2'te katlana katlana gider[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 10 Ekim 2002 20:21 tarihinde demiş ki:
valla ne diim bilmiomki
bugün herzamanki gibi sınıfın kapısında duruyodum ona bakıyodum geldi yanıma niye üzülüyosun dedi başımı çevirdim cvp vermedim
o gittikten sora kapıya bi kodum kapı kırılıodu vurduumu anlamış ztn

Olay burda kopar bu amerikan diil ama türk filmlerindeki maço kapıyı kırar arkasına karizma bi bakış atar ve ortamdan uzaklaşır.Budur! :P[hline]mitto mortis careo!
Mesaj tarihi:
hahahhaha
*kız gelir "neyin war diye sorar"*
*"yok biseyim, senin yüzünden hepsi naltak" çaat*
*"ahh!, erkeim"*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
valla şimdi bu geyikler aklıma şunu getirdi derken benden bi üste mesaj atan arkı kutluyorm :)

neyse bilader kızlarla ilişkiler için ders diye bi olay yoktur
yani hepsi farklı spontane oluyo bu işler ne kadar elin ayağın dolansada bir yerden sonra o duyguyu hissetmekten keyif alıyosun filan hoş şeyler ne yapın edin kendinizi aşın
ama kepaze olmayın oldunuz diyelim, sallamaya çalışalım :)
Mesaj tarihi:
Hakikaten ne çok Kazanova varmış Pepelekte, vay be.

Justin haklı aslında, hem saptırdık konuyu, hem de amacına ulaştı zaten (ulaşmadı aslında ama pek ihtimal vermiyorum artık =P) ama yine de bu kadar ilgi olduğuna göre kalsın bence. Hem negzel başkaları da istifade ediyorlar.
*!Gözucuyla Deamon'a bakar* =]

said:
fedaykin, 10 Ekim 2002 21:21 tarihinde demiş ki:
Yuh bu arada hepimize. Beş satırlık bir şiir amma dallandı budaklandı :D

Justin pm

[Bu mesaj Nefr tarafından 11 Ekim 2002 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Haklisiniz aslinda ''o'' muhabbeti için biraz erken belkide ama yinede benim cikacagim kizla birseyler paylasabilmeliyim. Yani sadece guzel diye hicbir zevkimizin uyusmadigi bir kizi disari goturemem yani :). Karsindakiyle oturdugun zaman muhabbet edip beraber hos zaman gecirebilirsin. O oLAyI da benim için o dur zaten.
Mesaj tarihi:
kızlar telefonda konuşmaktan acaiap zevk alır, 3-4 gün üst üste telefonda konuşun bi 30dk falan, 5. gün yemeğe çıkarın tamamdır o kız, tuş olur

e tabi o 5 gün içinde cebinizden baya bi para çıkıcaktır ama...[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
  • Yeni Oluştur...