Horrible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ceren sar beni dolma biber gibi eski yıpranmış anılara koy beni sarma gibi Renkli boyanmış pastalara mum yap! Ebedi aşkımıza biber gibi serp beni Nadir güzelliğinle üfle beni :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 vala upladınısmı yuıne helal olsun heauhaeu bende yazayım bali yazmamıştım zamanında.. Canımsın i love you En sevdiim biriciim Ren geyeii gözlü yarim.. Eninde sonunda benim olacen.. Neler yaşadaık sonunda bana döneceen..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Cerenim bak simdi dinle beni Essah cok sewerım senı Rahatla bıraz kasma kendını Eger anlamıyorsan beni Neaeuhu derim kacırdın bak beni[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bütün aşk,meşk, kız topiclerinin atası bulunmuş oldu böylece[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ahahah aklıma kelıme gelmıo Allah kahretsın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Couples'ı hep çok sevdin Entwine dan başka grup bilmezdin Rakı bir kere olsun içmedin Eeh be kızım derdin ne senin Ne olacak benim bu halim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Penth. bu ne bole sıır olmaz olsun :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
somebody Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Justin n'oldu Ceren olayı ? hala nası şiir yazsam mı diye düşünüyon yoksa ? hehehe said: Justin, 05 Ekim 2002 13:46 tarihinde demiş ki: Bana bir şiir lazım arkadaşlar satır başları gelince altalta ismi Ceren olmalı Örn: C.................. E.................. R.................. E.................. N.................. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden saolun [signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 neyin çıkmadı ki sayın azmo...[signature][hline]fire it up!
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 aa ne kadar romantik [Bu mesaj Angel_85 tarafından 12 Kasım 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Angel_85, 12 Kasım 2004 04:56 tarihinde demiş ki: aa ne kadar romantik [Bu mesaj Angel_85 tarafından 12 Kasım 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] İste şu an A N G E L _ 8 5 diye şiir yazayım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ayy çok tatlısınız :PpPp Yannız Emre, o mesajı arkadaşlığımısa ve yakınlığımsa veriyorm ama böle bi yerde sölemeye uygun mu sence??[signature][hline]purity is a simple idea..
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 :PppPP Da o kim :)))[signature][hline]purity is a simple idea..
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: İşin sonunda, paticik full gay olacak bak buraya yazıyorum :) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Her gün her gün Al onu al bunu Nerde ki o şimdi? Geçip giden tren gibi, İyi mi bilinmez. Selim midir aklı? İyi mi bilinmez. Denedik kaç kere, Al onu al bunu, Hani derlerdi ya; Ay akşamdan ışıktır, İyi mi bilinmez Yeşilçam geceleri gibi, İyi mi bilinmez, Azmodai eheh[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Patide yıldızlar parlıo herkes mani yazmaya başlamıs :) Mini mini perlier gece rüyama girdiler Kraliçeni kim dedim Bana horiş dediler :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bir aralar soyle de bir aşık atışması olmuştu gecenin köründe kapışmıştık.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Lol :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ohh topic süpermiş:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu sanatın adı nedır??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Reginald_Arvizu, 08 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bu topicde düzenli olarak hortluyor... eheh :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar