BonJovi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bak terbiyesize ne 25 i daha 19 una giricek Diab :)[signature][hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tebrik ediyorum sonunda anladin yani[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sen varya sen En saf duygularımın Nadide bir çiçeği İsimsiz perisi Ah bir bilsen Nasıl aşığım sana Arpaylan buğdayı Ne karıştırıyon şuraya Bil ki kafiye kalmadı Elli sayfa oldu topic yılmadı Neden o sesimi duymadı İstedim ama olmadı Maydanoz dişimde kaldı İyiki aşık ettin kendine Çektim kafayı ama nafile İstedigin bumuydu haydi söyle Ne yaptım ben suçum ne Dakikalarca ağladım Oldu olacak derken daraldım Ğ ile başlayan kelime bulamadım Uzun ince bir yoldayım Rezil olsamda yılmadım Makarna yemekten sıkıldım Uykusuz gecelerimde ben Şarkı söyleyip ağladım[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 justincim imzana baktım ve aklıma fedaykin geldi. Sen hala ders almamışsın. Platoniklik de güzeldir ama şimdi içerken kolların boştadır, gözlerin dalar uzaklara, acı çekme merasimlerin süreklidir. Olmaz böyle yani of of of demekle. Patlarsın sonra her hamlende! neyse umutla burnunun sürteceği zamanı beklemekteyiz, yada suratının güleceği, beraber paticiksel bir kutlama fikri hoşuma gitmedi değil...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bence boshuna beklemeyin. Kalbim zaten birinine ait.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben seni kastetmedim ki diablesse, herhangi birini... Çocuk bulsun da mutlu olsun anlamında.. Ne desek yanlış anlaşılmış şimcik. Kırgınlığa gerek yok eğleniyoruz buralarda, zaten senin erkek olduğunu sanıyordum yazıları yazarken sonra öğrendim ki değilmişsin :) kusuruma bakma yani.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Justin, 31 January 2004 01:29 tarihinde demiş ki: kız bol diablesse zor... Senin için mi? Senin için diab imkansız lol.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Push me And then just touch me Till I can get my satisfaction Satisfaction, satisfaction, satisfaction, satisfaction, satisfaction [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Camiden çıkarken gördüm Ellerinde poşetler Römork una koyuyordun Ellerindekileri koyunca Nasılda bakmadan gazladın gittin bre insafsız! nası :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nerdeyse 1 ay olacak ehe fedaykin yorulmasın biz alalım görevi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Canımdan çok sevdiğim Elini tutunca bırakmak istemediğim Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin Estirdiğin rüzgarla beni fetheden Nasıl olduysa hep kalbimden gelen İrademi yanında kaybettiren Melekler kadar saf aşkımsın [signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: fedaykin, 11 Temmuz 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Push me And then just touch me Till I can get my satisfaction Satisfaction, satisfaction, satisfaction, satisfaction, satisfaction iste fedaykin deli be kim tutar seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 vay be nerden geldi de upladınız konuyu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 lol granzebrk fln nerden çıktı bu konu gene[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: edi, 17 Ocak 2004 21:24 tarihinde demiş ki: justin'in kabusu oldu bu topic, yaratik filmi gibi periyodik olarak hortluyo [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bikez kirpi hayvani çok şerefsiz bi hayvandir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 İlla baş harfleri olucak diye kasma, benim aklıma kendiliğinden gelen bir şiir vardı, ilk 3 dizesindeki kelimelerin baş harfleri önce O'nun adını, sonra benim adımı veriyordu. Sonra da "O" diyardu. Şunun gibi: Diyelim Ayşe ve Cem Alalım yanımıza şekerleri elimize Cebimize ekliyelim mentolleri orda Sonra gidelim güzel güzel yiyelim (Tabi bu şiiri şimdi yazdığım için saçma oldu) Edit: Farkında olmadan uplamışım meğer eskiymiş falan filan.. [Bu mesaj McsPeyn tarafından 08 Ağustos 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sanirim justin isin o kismini coktan asmistir...[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Cin çağırıyorduk reçel Eski günlerden Römorku aldı sel Eşsiz bir kefen Niyeki yiyorsun besel[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Canısı ne istersen iste benden Emrin olur benim için Rakı içerim yokluğunda Eniştem enseler beni Nedim amcam falakaya yatırır[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 08 Ağustos 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 "zeynep" lide yazın bakalım =p z e y n e p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Craven (11:41 PM) : bi gitar war bişeyini açınca gitar hurra oluyomuş hepten coşuyomuş ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Zehir içerim elinden Emellerin kötü olsa bile Yakamozsun sen... Nolur! Seni çok seviyorum Elimi tut, beni terketme Pastırmalı sucuk yaparım sana[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 prawlerın şiiri okursam 10 aylık ilişkim bir anda biter sanırım =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Craven (11:41 PM) : bi gitar war bişeyini açınca gitar hurra oluyomuş hepten coşuyomuş ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Prawler, 08 Ağustos 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Zehir içerim elinden Emellerin kötü olsa bile Yakamozsun sen... Nolur! Seni çok seviyorum Elimi tut, beni terketme Pastırmalı sucuk yaparım sana lol zmnnda yazdın bırıne sn galıba bunu =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yok ya şimdi uydurdum ben bunu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar