µh Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 şangaydan macbook almaya kalksak ingilizce klavye ve işletim sistemli bulabilir miyiz? bi de ordan alınca garanti olayı ne oluyor türkiye için? 600-700 dolara güzel bir macbook alınabilir mi ordan? model öneriniz var mı? bir ihtimal dubaiden de alabilirim, çin için olan soruların aynını soruyorum orası için de bu n00ba bi yardım piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Anhoranin uzmanlik alani gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sen bana eski macbookunu ver ben sana yeni macbook vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bulamazsın 1 yıl garanti trde alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar