Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline Filtreleri?

Grego

Öne çıkan mesajlar

superonline a geçtikten sonra, farklı farklı yerlerde takılıyor yada blokluyor içeriği.

- creative cloud konusunda update ve kurulum yapamıyorum superonline ile ilgili.
- bugün de ilginçtir, appstore dan uber indiremiyorum. 3g ye geçince indiriyor.
- 4chan da bazı resimleri engelliyor.

benzer birşeyle karşılaştınız mı? ben mi abartıyorum ki.

Sharky said:
summon
Sosyal ağlarda paylaş

DNS'in saçmaladığı oluyor ama 4chan ve adobe da sıkıntı yok bende. O durumlarda flush dns düzeltiyo. Şimdiye kadar 3-4 kez olmuştur heralde.

Geçen app storeda yandex güncellememişti bi türlü, bilmiyorum bu yüzden mi. Beraberinde 4-5 appi güncellemişti sorunsuz.

Modemin arayüzü baya kısıtlı, wireless şifresi hariç pek bi şeye izin vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

modem arayüzü için root user'ini kullanabilirsiniz. gerçi OP sorusuna çözüm olmaz diye düşünüyorum.

https://www.reddit.com/r/Turkey/comments/2qyf4t/superonline_air6372so_modem/

bunun huawei için olanı yokmu?

Biraz baktım şimdi de tüm olay superonline fiber kullanıcı adı/pass öğrenip ,fiber routerı yerine, custom router kullanmak içinmiş.Sebebide huawei'nin wireless performansının dandikliği.Mac clone falanda gerekiyormuş.

Tüm bunlar yerine huawei'den bağlantıyı lan kablosu ile custom routera aktarıp ordan wirelessi dağıtsak aynı şey olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

konu bu arada çok ortada kalan bir sorun, örneğin;

adobe diyor ki " isp niz bizim servislerimizi blokluyor, çünkü mobil hattınızla denedik çalışıyor" superonline diyor ki; "ip adresiniz spam filtrelerine takılıyor olabilir, modemi resetleyin"

flush dns i denedim, bir an düzeldi sonra yine başladı.

ulan nerede bu filtreler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...