potter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Acaba Tailoringi 57 de ne ile kasıyım...Ne yapsam deri ile mi çalışsam yoksa Robe mu yapsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 leatherla çalışırsan masraflı olur robe derim ben 71-72ye kadar robe yap sonra oil cloth yapıcak seviyeye gelene kadar leather armor ( artık skilline uygun olanı seçersin listeden ) 71-72den sonra robe çok yavaş artırıyo hem masraflar aynı oluyo nerdeyse hemde zaman kaybın oluyo deriyle çalışmak daha iyi 71-72den sonra :)[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yanlis hatirlamiyosam 74.6 idi oil cloth, pop un dedigi gibi 71-72 den sonra leather 74.6 ya kadar, ondan sonra 99.7 ye kadar oil cloth yap derim. sonra da studded tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar