potter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Acaba Tailoringi 57 de ne ile kasıyım...Ne yapsam deri ile mi çalışsam yoksa Robe mu yapsam...
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 leatherla çalışırsan masraflı olur robe derim ben 71-72ye kadar robe yap sonra oil cloth yapıcak seviyeye gelene kadar leather armor ( artık skilline uygun olanı seçersin listeden ) 71-72den sonra robe çok yavaş artırıyo hem masraflar aynı oluyo nerdeyse hemde zaman kaybın oluyo deriyle çalışmak daha iyi 71-72den sonra :)[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yanlis hatirlamiyosam 74.6 idi oil cloth, pop un dedigi gibi 71-72 den sonra leather 74.6 ya kadar, ondan sonra 99.7 ye kadar oil cloth yap derim. sonra da studded tabii.
Öne çıkan mesajlar